Sungate TITAN Donma -kilitlenme- sorununun giderilmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teraspy

TFC Team
Puan 113
Çözümler 5
teraspy
Her ne kadar autrol soruma cevap gelmese de ben size cihaz donduğunda ne yapmanız gerekeni yazayım ,adaptör sök-tak ile de yapabilirsiniz fakat yaptığım yöntem daha güvenli bana göre ,tabii kullanıcılar bilir ,isterseniz adaptörü sök-tak yapın ,isterseniz pcden telnet ile elektriksel müdahale olmadan cihazı yeniden başlatın.
Şimdi bana "aaa,cihaz donuyor mu" diyeceksiniz ,hatta "bizde donma yok,sendeki titan mı acaba" diye de sorabilirsiniz :haha1
Neyse ,bir kaç fotolu anlatım yapayım ,birisi bizim kullandığımız konsol ,diğeri sizin kullandığınız putty :)
sadece root yazarak login oluyoruz ,şifre yok,ardından reboot komutu verip açılmasını bekliyoruz :ok

Konsol Linux (alo@debian benim sistemdir ) :

tavsiye-116.png

Putty windows:

tavsiye-117.png

tavsiye-118.png

tavsiye-119.png

Başlığı düzenledim ,gerçeği donma değil "kilitlenme" olacak idi :ok

eline sağlık autrol sistem sorun ne idi

oynaya oynaya bozdun cihazı bu arada hayırlı olsun abi :) @teraspy

eline sağlık autrol sistem sorun ne idi
Cihaza reset at demişsin ,sevgili memoli,gerçi atmadım reset ama durduk yere bunu yapması tuhaf geldi ,ama yarın wifiden deneyeyim bakalım ,hiç bağlanmadım wifiden ,onu da test edip sonucu buraya yazarım (veya ilgili konuya) :ok

oynaya oynaya bozdun cihazı bu arada hayırlı olsun abi :) @teraspy
Sevgili ramazan,biliyorsun piko ve korax ile oynaya oynaya ,artık bana "dur abi,biz masumuz" demeye başlamışlardı :haha1
Teşekkür konusu açacağım ,hele tam bozulsun bakalım :hihi

donmayan cihaz çıkmadı hiç :)

abi,roottan sonra şifre girmiyomusun root yazmak yetiyormu

Geri
Üst Alt