onları yaptım fakat ekrada bazen yeşil ışık bazen kırmızı ışığın dışında başka bir değer çıkmadı cevap yazdığın için teşekkürlerSana cevap verebilmek için girdim ,
Forumda bu konuda açıklama yapılmıştı ,aşağıdaki linkten inceleyebilirsin
Sungate TITAN Usb ile Kurtarma Resimli Anlatım
Açılmayan cihazlar için özel çalışma By Sungate TEAMtavsiyeforumu.com
onları yaptım fakat ekrada bazen yeşil ışık bazen kırmızı ışığın dışında başka bir değer çıkmadı cevap yazdığın için teşekkürler
+ olarak adaptör de denesin iyi olurkumandanın pilini değiştirin
onuda denedim fayda etmedi sanırın ömrünü tamamladı biraz kısa oldu ama yardım için teşekkürler+ olarak adaptör de denesin iyi olur
Rica ederimonuda denedim fayda etmedi sanırın ömrünü tamamladı biraz kısa oldu ama yardım için teşekkürler
varmı böyle firmalar ya helal olsun diyorum teşekkürler sungate.adaptor değiştirip test edermisin modem adaptorunu söküp test edebilirsin
yinede olmazsa buraya yaz sana servis adresini atayım yaparlar
önemli not: sungate firması tarafında yapılan açıklamaya göre sungate titan ve titan pro garanti süresi bitse bile
ücretsiz yapılacaktır tabiki anakart arzızası dışında bySungate TEAM
adaptörüde değiştirip denedim olmadı daha öncede garantisi varkende yapmış garantiden yaptırmıştım yöntemide anlatmışlardı ancak ne yaptımsa olmadı hatta farklı usb bile denedim olmadı hani heptende acemi değilim ama çalıştıramadım yardım için teşekkür ederimadaptor değiştirip test edermisin modem adaptorunu söküp test edebilirsin
yinede olmazsa buraya yaz sana servis adresini atayım yaparlar
önemli not: sungate firması tarafında yapılan açıklamaya göre sungate titan ve titan pro garanti süresi bitse bile
ücretsiz yapılacaktır tabiki anakart arzızası dışında bySungate TEAM
hocam servise yolladım bugün, ilgin için çok teşekkür ederim çok sağolservise yolla direkt hemen yapsınlar yolladığın zaman yaz
ok yarın ilgileniyorumhocam servise yolladım bugün, ilgin için çok teşekkür ederim çok sağol