M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
herkes hayal eder sungate yapar hayırlı olsun
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ilgili yerden güncellemelerini yapınız. ayarlar altındaydı sanırım. sungate team, ayrıca magic tv de, alt tarafta güncelle yok mu? var diye hatırlıyorum.Merhaba cihazı yeni aldım. bu akşam kurdum. Turkvod un çalışmadığını gördüm. Sadece bende olan birsorunmu bu?
Turkvod benim için çok önemli neredeyse buyüzden aldım bile diyebilirim.
Cihazda ikitane meta tv var biri çalışmıyor, magic tv yok. Youtubede magic tv türkiyede ilk ve tek diye tanıtılmıştı hatta aldığım satıcı da özelliklerde bunu belirtiyordu, ama benim cihazımda yok. Konuyla ilgili dönüşünüzü bekliyorum.
cihazı ilk açtığımda yeni güncelleme var yapmak istermisinizi diye sormuştu. O güncellemeyi yaptım. Son güncelleme ile bütün güncellemeler yapılmış olmuyormu? Güncellemeleri tek tekmi yapmak gerekiyor ?ilgili yerden güncellemelerini yapınız. ayarlar altındaydı sanırım. sungate team, ayrıca magic tv de, alt tarafta güncelle yok mu? var diye hatırlıyorum.
cihaz güncellemesi ayrı, uygulamaların güncellemesi ayrı. ayarlar, sungate teamden turkvodu bulup, seçip, güncelleyin. ayrıca magic sayfasında server güncelleyin. deneyin, öyle yazın.cihazı ilk açtığımda yeni güncelleme var yapmak istermisinizi diye sormuştu. O güncellemeyi yaptım. Son güncelleme ile bütün güncellemeler yapılmış olmuyormu? Güncellemeleri tek tekmi yapmak gerekiyor ?
Ayrıca sizde aynı cihazmı var bilmiyorum ama sizde turkvod çalışıyormu ?