M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
M memoli1478magic kısmını ne kadar kırmızı tuşla güncellesen de, giriş başarısız diyor.
evet, şimdi düzelmiş.Magic te güncellemeler yapıldı.
Dün bu aklıma gelmemişti,soracaktım ama neydi diye düşündüm de bulamadımEpg için acaba menüde olan Internet EPG özelliğini gerçekten kullanılabilir duruma getirmek mümkün mü? Kendi epgsi olmayan kanallar, nasıl platformlar kendi tplerinden veya internete bağlıyken epg ekleyebiliyorsa; bizim cihazda nete bağlıyken otomatik bir sistemle bu verileri çekebilir duruma getirebilir miyiz?
Wi-fi konusunda ise şunu söylemeden geçemeyeceğim, maalesef cihaz uydu kablo takılıyken ilk açılışta hala uzun sürede baya bir denemeden sonra bağlanıyor. Uydu kablosunu takmadığım her anda ise anında bağlantı sağlıyor. Bir yerlerde bir eksiklik hala var.
Nerede bu destek grubu kiSungate arge destek grubunda arızalarınızı direkt firmaya iletebilirsiniz.
Yani forumlar atlama taşı oluyor kısacadostum firma kullanıcılar direk onlara ulaşsın diye telegram destek gurubu açtı kullanıcı yazdığı an firma yetkilileri görüyor ve anında işlem yapıyorlar
arkadaşımız onu anlatmaya çalışmış