SU SEBİLİ TAVSİYESİ

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
En az 10 yıldır kullandığım uğur su sebili çok sesli çalışmaya başladı geceleyin sesi odalarda insanı rahatsız ediyor.geçen günde damacanayı lap diye koydum üstüne kapağını kesmeden kendi deldi fakat delmesi için bastırdığım için lakt diye delinip yerine sertçe oturdu ve plastik aksamı çatladı.yani yeni bir su sebili alacağım acaba kışı beklesem kampanya yakalayabilirmiyim.birde gene 600-800 tl versem uğurmu alsam diyorum.yoksa daha uygun fiyatlara kaliteli bir şey almak mümkünmü.tavsiye bekliyorum.şimdimi alsam kışımı beklesem diye kararsız kaldım.yardım bekliyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
22 haziranda bime gelmişti bence ya bu urunu kovala yada aynı fıyata vestelın sebılı al geç.

600/800tl harcamaya su ortamda ne gerek var hocam.

bim-22-haziran-2018-sayfa2.jpg

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
22 haziranda bime gelmişti bence ya bu urunu kovala yada aynı fıyata vestelın sebılı al geç.

600/800tl harcamaya su ortamda ne gerek var hocam.

bim-22-haziran-2018-sayfa2.jpg
internette baktım bu fiyatlara bu markanın yok bulsam alırdım.vestelden korkuyorum suda koku ve tat sorunu oluyormuş(bir kaç arkadaşım almıştı öyle söylediler)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Goldmaster SE-82 bu modeli beğendim sıcak su vermiyormuş zaten bana gerekmiyor.fiyatı 500 tl civarında ama bu goldmaster ürünlerinin uydu olan bölümlerini biliyorum fakat diğer ürünleri hakkında bilgim yok.nasıl goldmaster alınırmı acaba.teşekkürler.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Goldmaster SE-82
Dijitsu 15LM Su Sebili
Vestel SP 121
Uğur USP 20 D
SİMFER SB 2604
hangisini alayım ado ustam.başka marka modelde olabilir.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Marka Marka hepsine detay yazarım ama gerek yok azizim sen GM SE82 al :ok
iyi bayramlar ado ve sota hocam ben bu modeli beğendim(Goldmaster SE 99 Vetro Aynalı Su Sebili) pahalı ama almışkeniyisi olsun. istediğim en önemli özellik sessiz olması.10 senelik uğur su sebili var çok sesli çalışıyor.kısacası bu model nasıl hocam.(Goldmaster SE 99 Vetro Aynalı Su Sebili).
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DELTA DSS 19 LX SU SEBİLİ
Goldmaster SE82 Cold
Ado hocam elimde çalışan sebilim olduğu için çok acele etmiyorum kampanya falan bekliyorum fakat bu 2 ürün dikkatimi çekti.birini uğur üretiyormuş diğeride sizin tavsiye ettiğiniz ürün en son olarak sizce hangisini alayım teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

güncel.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
beko bss 4600 ikinci el buldum aldım.şimdilik memnunum esas goldmaster vetro alacaktım fakat fırsatçılar 650 tl satılan ürünü 2 katına hatta bazı yerlerde 3 katına çıkarmışlar bu nedenle almadım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,762
beko bss 4600 ikinci el buldum aldım.şimdilik memnunum esas goldmaster vetro alacaktım fakat fırsatçılar 650 tl satılan ürünü 2 katına hatta bazı yerlerde 3 katına çıkarmışlar bu nedenle almadım.
Hayirli olsun dezenfektan sivisiyla temizleyip
Gule gule kullanin.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Bu şekilde cezalandırmanın etki gücüne inancım var benim.
Beko ürününüz hayırlı olsun azizim. :ok

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
şahsi fikrimi yazacak olursam hijyen durumundan dolayı sebil olayını pek tasvip etmiyorum (sıvının olduğu yerde bakteride olur) mümkün olduğunca da kullanmıyorum .bir koli 500ml lik su alıp mini buzdolabında tutuyorum.belki siz temizliğini yapıyorsunuzdur. malum birçok yerde görüyorum sebilde su bitiyor yerine yeni damacana koyuluyor temizlik malesef yaplmıyor.bunlar sadece benim düşüncelerim yazmak istedim. Adem Helvacı Ado üstad bir video konusu dahamı çıktı :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
şahsi fikrimi yazacak olursam hijyen durumundan dolayı sebil olayını pek tasvip etmiyorum (sıvının olduğu yerde bakteride olur) mümkün olduğunca da kullanmıyorum .bir koli 500ml lik su alıp mini buzdolabında tutuyorum.belki siz temizliğini yapıyorsunuzdur. malum birçok yerde görüyorum sebilde su bitiyor yerine yeni damacana koyuluyor temizlik malesef yaplmıyor.bunlar sadece benim düşüncelerim yazmak istedim. Adem Helvacı Ado üstad bir video konusu dahamı çıktı :)

Hay aklınla bin yaşa ustacım. Bu konuda detaylı bir video çekmek şart olmuş demek ki.

Ben yarın devlet dairelerinden birisine gidip, Vatandaş olarak devletimize ücretsiz sebil bakımı yapmak istediğimi belirtip uzun yıllar temizlenmemiş bir sebil içerisinde nelerle karşılaşabiliyoruz bir bakalım. Hem videosunu çeker, hem de hayrına elimiz değmişken sebili temizleyiveririz, nasılsa bende temizlik solüsyonları da var :ok

EDİT: yarın haftasonuymuş, hafta içi giderim :ok

Geri
Üst Alt