SSIPTV Kurulum

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
SSIPTV Kurulumu çok basittir arkadaşlar. Basit bir anlatımla aktarayım. Öncelikle Server'ı satın aldığınız sitenin Portal'ına giriş yapıp m3u dosyanızı bilgisayarınıza indirin.

Başlayalım

Smart Tv'nizden SSIPTV uygulamasını açın , açtığınızda ayarlar kısmına girin , şöyle bir ekran gelecek.

goboutik-utiliser-votre-lien-m3u-dans-lapplication-ss-iptv.jpg

Bu ekranda Get Code yazan kutucuğa tıklıyoruz ve bize bir kod veriyor. O kod orada dursun şimdilik , hemen bilgisayarımızı açıp şu adrese giriyoruz karşımıza şöyle bir ekran gelecek

Screenshot_20180927-013803.png

Hemen sağ taraftaki kutucuğun içine Tv'den aldığımız kodu yazıp , ADD DEVİCE kutucuğuna basıyoruz.

Sonrasında açılan sayfada OPEN kutucuğuna basıp bilgisayarımıza indirdiğimiz m3u dosyasını seçip ekliyoruz. Seçtikten sonra kanallarımız ekranda isim isim gözükene kadar bekliyoruz ve gözüktükten sonra SAVE kutucuğuna basıyoruz. Kanallarımız kayıt olduktan sonra siteden çıkıyoruz ve Tv'mize geçiş yapıyoruz. Tv'de açık olan SSIPTV uygulamasına geri döndük , yukarıda refresh ( yenile ) işaretine basıyoruz. Ekrana My Playlist seçeneğinin gelmiş olması gerekiyor , işte kanallarınız orada keyfini sürün :ok

Şuan iş yerindeyim ve telefondan ancak bu kadar anlatabildim arkadaşlar kusura bakmayın lütfen.

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44
Selamlar,
Ssiptv de listeyi m3u8 olarak güncellediginizde yani kanalların sonunda yazan ts harflerini m3u8 olarak degistirdiginizde daha stabil calismakta

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44
iptv listsini notpad ile açıp bul ve değiştir yapabilirsiniz toplu şekilde.Tümünü bu (.ts) dedikten sonra (.m3u8) olarak değiştirin toplu şek,lde kanal ardes v.s bilgileri degil sadece ts ler deüişecek

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44
Android tv kullanan arkadaşkar PİXEL SMART İPTV uygulamasınıda tavsiye ederim;gayet başarılı

uygulama google playden indirilebilir....

M Çevrimdışı

mehmet271

Yeni Üye
28 Ara 2017
30
iptv listsini notpad ile açıp bul ve değiştir yapabilirsiniz toplu şekilde.Tümünü bu (.ts) dedikten sonra (.m3u8) olarak değiştirin toplu şek,lde kanal ardes v.s bilgileri degil sadece ts ler deüişecek
Slm, bir süredir iptv ile ilgileniyorum ancak bazı kanal adreslerinde uzantı yok ama ses geliyor görüntü yok . Bu kanalları nasıl izleyebiliriz?
Not: pc den ve cepten sorunsuz izleniyor.

derhan34 Çevrimdışı

derhan34 

Aktif Üye
29 Ağu 2018
136
44
Slm, bir süredir iptv ile ilgileniyorum ancak bazı kanal adreslerinde uzantı yok ama ses geliyor görüntü yok . Bu kanalları nasıl izleyebiliriz?
Not: pc den ve cepten sorunsuz izleniyor.

Link sonları rakamlar ile bitiyor olabilir; üçretli sağlayıcı mı ? free link mi? rakamlatın sonlarına bitiminden itibaren .m3u veya .m3u8 ekleyerek deneyebilirsin
eğer üçretli server ise sağlayıcıya danışabilirsin

M Çevrimdışı

mehmet271

Yeni Üye
28 Ara 2017
30
Link sonları rakamlar ile bitiyor olabilir; üçretli sağlayıcı mı ? free link mi? rakamlatın sonlarına bitiminden itibaren .m3u veya .m3u8 ekleyerek deneyebilirsin
eğer üçretli server ise sağlayıcıya danışabilirsin
Dediğiniz gibi ekledim error dedi. Linkleri netten buldum.

Geri
Üst Alt