Linux kullanıcıları çoğunlukla Kernel mesajlarıyla beraber ekranın yazılarla doluşunu görüyor Sayın Emmi. Ama bazı dağıtımlar windows özentisi olduğu için onlar da boot logo kullanıp kapatıyorlar o POST (Pre Operating System Test) komutlarını.Linux kullanıcısı olarak ben yaşamıyorum bunları ,zaten virüs nedir onu da bilmiyorum,herhalde iyi bir şey değildir ,aşı geldi aklıma
Görmek isteyen görüyordur post'uLinux kullanıcıları çoğunlukla Kernel mesajlarıyla beraber ekranın yazılarla doluşunu görüyor Sayın Emmi. Ama bazı dağıtımlar windows özentisi olduğu için onlar da boot logo kullanıp kapatıyorlar o POST (Pre Operating System Test) komutlarını.
Postu görsünler Sayın Emmi. Xserver start failed komutunu görmesinler de. (Az mı çektim monitör, ekran kartı, sürücü uyumsuzluklarından.)Görmek isteyen görüyordur post'u
Sen ne dersin sevgili Ömer ÇolakGörmek isteyen görüyordur post'u
bir anım var ama burada yazmayayımPostu görsünler Sayın Emmi. Xserver start failed komutunu görmesinler de. (Az mı çektim monitör, ekran kartı, sürücü uyumsuzluklarından.)
Bence de problem gözükmüyor ssd kaynaklı bu testte ama çok fazla read write olduğunda ssd ölüm süreci hissedilir seviyeye gelebiliyor. Hiç ölü bir ssd'de bu testi yapmadığım için ne görmem gerektiğini bilmiyorum.Sen ne dersin sevgili Ömer Çolak