Spam Konular - Spam Threads

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,462
Birkaç gündür yoğun sekilde,
spam konular açılmakta.
Genellikle Zayıflama,Medikal ürünler, Üniversite tanıtım,Diploma vb içerikli.

Bu tarz paylaşımları rapor ederek hızlı şekilde silinmesine yardımcı olmanız.
Bizi memnun edecektir.

Spam içerikler forumumuza virüs,botlar yoluyla değil.
doğrudan kullanicilar yoluyla açılmaktadır.

Çünkü forumumuzda Captha (insan doğrulaması) ve mail doğrulama sistemi aktif şekilde çalışmaktadır.

virüs bulaşması yada hacklenme söz konusu değildir.

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
iki tanesini bildirmiştim bunda çok fazla bildirene ufak bir ödül iyi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BlackB

konu açmak için mesaj sınırı koyulursa bir nebze engellemiş olursunuz bence

Aynen bencede

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,462
BlackB BlackB, @Crysis, fikir için teşekkür ederim.

Bahsettiginiz sart konulursa
bu seferde her konuya sapma sapan (mecburiyetten)
mesajlar yazılarak gerekli sarti yerine getirmeye calisan yuzler,binlerce uye olacaktir.
atilan bu mesajlar forumu copluge çevirir.

pirince giderken bulgurdan olmamak en iyisi :ok

C Çevrimdışı

Crysis

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bir kaç gündür açanlarda saçma sapan yabancı dilde konulardı zaten.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
BlackB BlackB, @Crysis, fikir için teşekkür ederim.

Bahsettiginiz sart konulursa
bu seferde her konuya sapma sapan (mecburiyetten)
mesajlar yazılarak gerekli sarti yerine getirmeye calisan yuzler,binlerce uye olacaktir.
atilan bu mesajlar forumu copluge çevirir.

pirince giderken bulgurdan olmamak en iyisi :ok

bu şekilde de saçma sapan konular açılıp forumun çöplüğe dönmesi söz konusu.. bence mesaj sınırı koymak daha mantıklı, yeni gelen adam zınk diye zaten konu açmasın zaten.. sınır derken çok büyük rakamlardan bahsetmiyorum, 5-10 mesaj sonra açabilsin mesela.. karar sizindir..

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
bu şekilde de saçma sapan konular açılıp forumun çöplüğe dönmesi söz konusu.. bence mesaj sınırı koymak daha mantıklı, yeni gelen adam zınk diye zaten konu açmasın zaten.. sınır derken çok büyük rakamlardan bahsetmiyorum, 5-10 mesaj sonra açabilsin mesela.. karar sizindir..
Hem konu çöplüğü hem de fazladan ve gereksiz 5-10 mesaj olsun diyorsun... :kiskis

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Eğer yeni kullanıcı konu açabilmek için 10 mesaj sınırı olduğunu bilmezse gereksiz mesaj atmayacaktır, konu açmak istediğinde yetkiniz yok diye uyarısını alır veya yeni konu aç butonu deaktif olur..

böylece hem gereksiz mesaj olmaz hemde saçma sapan konular açılmaz..

adama 5 mesaj at sonra konu aç dersek o zaman nur topu gibi konu çöplüğü hemde fazladan gereksiz 5 mesajımız olur ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Eğer yeni kullanıcı konu açabilmek için 10 mesaj sınırı olduğunu bilmezse gereksiz mesaj atmayacaktır, konu açmak istediğinde yetkiniz yok diye uyarısını alır veya yeni konu aç butonu deaktif olur..

adama 5 mesaj at sonra konu aç dersek o zaman nur topu gibi konu çöplüğü hemde fazladan gereksiz 5 mesajımız olur ?
İşte kaos o zaman başlar sevgili BlackB ,bu kez her konuya ilgili-ilgisiz cevap verecektir,zaten yapıyorlar,sırf gizli verilen konuya bile .(nokta) koyanlar var,gizli dosya açılsın diye :)
Ama konu açmak için telefon onayı olabilir belki,beni asıl şaşırtan kişi sırf reklam yapsın diye foruma üye olmuş sanırım,bana hiç denk gelmedi böyle reklam linkleri,en azından kim yazmış bakmak isterdim :)

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22

Bu mesajı görürse ne olacak yine yapar ki aynısını. Ayak mantarı gibi şerrolar

Geri
Üst Alt