K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
tam olarak ne yazdınız örnek alıp bizde yazaılmCimere bu tarzda bir şikayette bulundum bakalım cevap ne olacak.
tam olarak ne yazdınız örnek alıp bizde yazaılmCimere bu tarzda bir şikayette bulundum bakalım cevap ne olacak.
Sn İlgili merhaba,tam olarak ne yazdınız örnek alıp bizde yazaılm
Son cumlemi okumadın galibasizin yazınızın cevabı zaten belli, şuan ki kanuna göre 1 tl ye bile vergi ödemen lazım derler, istek yazmak gerekir gibi geldi bana mesala, küçük paralar kazaanıyoruz şirket açmadan vergi ödemek istiyoruz düzenleme talep ediyoruz demek lazım galiba
okudum, işte kanunda, ticari gelir sayıldığı için sorun zaten, kanunda değişiklik olmadan olmuyor, ödeyemiyoruz o kesin bilği, inşallah değişirde herkesin kafası rahatlarSon cumlemi okumadın galiba
Yani vergi dairesine gidip bak ben bu kadar para aldım vergisini verebilirmiyim ?
E böyle şikayetler veya öneriler ile düzelecek birşey olabilir denemek lazımokudum, işte kanunda, ticari gelir sayıldığı için sorun zaten, kanunda değişiklik olmadan olmuyor, ödeyemiyoruz o kesin bilği, inşallah değişirde herkesin kafası rahatlar
herhangi bir geri dönüş oldumu ?E böyle şikayetler veya öneriler ile düzelecek birşey olabilir denemek lazım