Sony XR55X90J

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost4125
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    tv2

dost4125

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
dost4125
Sony XR55X90J evet arkadaşlar bu tv nasıldır kapalı kutu 14bin tl ye alınır mı kayınperede alıyorum ben aldım q9900 vestel kayınpeder bunu istiyor sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
@Umut Barış @Winston @Adem Helvacı

karasal yayın youtube maç karşıdan izlenecek

Kayınpederin biliyor demek ki. Doğru alinir

Vestel'den iyi bu, En iyi LED TVlerden biri.

O fiyata kaçmaz. O dedikleriniz için fazla iyi ama. 4k film, dizi güzel izlenir onda Dolby Vision ile vs.

Vestel QLED bu düz LED demeyin, Sony'nin görüntü işlemcisi en iyisidir.

Zaten QLED'in sadece parlaklık avantajı var sayılır.

Son düzenleme:
Bu fiyatta yada modelde hata olabilir. Şu anki piyasa koşullarına göre o fiyata vermemeleri gerekiyor.

Bütçeniz oysa ve 55" istiyorsanız ve oled falan istemiyorsanız, bu televizyon alınır.

tesekkür ederim nasıl bakarız servis menüsüne ikinci el falan mı diye kaç saat kullanılmış diye nasıl bakarız

tesekkür ederim nasıl bakarız servis menüsüne ikinci el falan mı diye kaç saat kullanılmış diye nasıl bakarız
Tam hatırlamıyorum ama cihaz ayarlarında cihaz hakkında olmalı.

Alınmış 65'' i ile ilgili forumda dostumuz var bana görüşlerini aktardı foruma da yazar mutlaka. ''Uydusu Çok kötü'' diye bir yorumu var olmakla birlikte genel anlamda özellikle görüntüsünden çok memnun olduğunu ifade etti.

Ben bizim paykaştığımız derin teknik detaylar dışında kullanıcı görüşlerinin çok daha öncemli olduğunu düşünüyorum. O nedenle ürünleri satın alanların kısa orta ve uzun vadede görüşlerini burada paylaşmasını rica ediyorum sıklıkla. :ok

Geri
Üst Alt