Sony TV'de ekranda ilginç lekeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zatrox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zatrox

Aktif Üye
Puan 18
Çözümler 0
zatrox
Sony 55XF9005 için bugün servis kuruluma geldi fakat ekranda ektek gibi garip iki leke çıktı logonun hemen üzerindeki çapraz halde.

Haliyle geri götürdüler inceleme için. Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu? Yeni TV verirler diye bekliyorum, yorumlarınız nedir? @Ado üstad

IMG_20190802_155747.jpg

Son düzenleme:
Ekrandaki lekeleri tayin edebilmek için beyaz bir fonda karanlık bir ortamda çekilirse. daha net belli olur... Bu arada almak istediğim fakat fiyatından ötürü alamadığım bir TV 'de lekelerin olması Sony'den yavaş yavaş soğutuyor...

Bu leke açık tonlarda görünmüyordu ne yazık ki.

Ekrandaki lekeleri tayin edebilmek için beyaz bir fonda karanlık bir ortamda çekilirse. daha net belli olur... Bu arada almak istediğim fakat fiyatından ötürü alamadığım bir TV 'de lekelerin olması Sony'den yavaş yavaş soğutuyor...
Teknoloji sorunlu olduğu için maalesef insan her markadan soğuyor

Fabrikada montajı yapan arkadaş iki işaret çizmiş herhalde. :hihi

İlginç bir leke gerçekten de. Ekran kapalıyken de görünüyor. Bakalım Sony ne kadar hızlı aksiyon alacak, merakla bekliyorum.

İstanbul'daysan hemen hallederler, ama istanbula kargo yolu ile 3 gün sürüyorsa. 2 hafta alabilir.

Birde sorunu gördüğünüzde problemin Fabrikadan olduğunu mu düşünüyorsunuz.

İstanbul'daysan hemen hallederler, ama istanbula kargo yolu ile 3 gün sürüyorsa. 2 hafta alabilir.

Birde sorunu gördüğünüzde problemin Fabrikadan olduğunu mu düşünüyorsunuz.

Evet İstanbul'dayım. Kutu yanımda açıldı, başka ne olabilir ki?

Evet İstanbul'dayım. Kutu yanımda açıldı, başka ne olabilir ki?
Bazen taşıma esnasında olabiliyor, ama üretimden kaynaklı bir hata olduğunu bilirsin.... Umarım üretim kalitesinden kaynaklı bir problemdir. istersen TV araştır.

Geri
Üst Alt