SONY TRINITRON KV-M1400D 37 ekran Tüplü Tv kanal arama menüsüne nasıl girebilirim.
Not: kumandada menü tuşu yok
Not: tv de menü tuşu yok
Kuman’da model Rm 685
Teşekkürler şimdiden
Öncelikle ilginize teşekkür ederim.Uk malı Sony babamda da var ve hala kullanıyor. Kumandanın resmini de atabilir misiniz?
Sony Crt tv lerde arama yapmak için iki tuşa birlikte basmak gerekiyor. Bu tuşlar nokta nokta ve yanında dikdörtgen içinde bir ok olması gerekiyor. Bunların hemen yanında da + ve - tuşlarının olması gerekiyor. Siz yine de kumandanın resmini atarsanız daha kolay yardımcı oluruz.
Saygılar
Hocam selektör normal e aynı anda basıyorum ama kontrast ayar ya da normal iki ok çıkıyor eksik birşey mi yapıyorum. Ya da kumanda bu tv nin degilmi acabaSelect ve normal tuşlarına birlikte basın, yanındaki artı ve eksi tuşları ile de ileri - geri yaparak aramayı gerçekleştirebilirsiniz.
Select ve normal tuşlarına birlikte basın, yanındaki artı ve eksi tuşları ile de ileri - geri yaparak aramayı gerçekleştirebilirsiniz.
Bendeki kumanda yanlış olabilir miResimde kırmızı kutu içine aldığım şekilde tuşlar olması gerek. Bu tuşlar tv de veya kumanda da varsa arama yapabilirsiniz.
Bendeki kumanda yanlış olabilir mi
Hocam tamamdır kanalları artık buluyorum ama kayıt yapamıyorum nasıl yapabilirim.Öncelikle ilginize teşekkür ederim.