Sony 65XH8196 V6.6053 Yazılımı Hk.

B Çevrimdışı

börü1905

Aktif Üye
3 Eki 2019
51
33
c_65888f0025d25.webp

güncellemenin güzel yanı yedek kumandam netflix youtube bunlar güncellemeden önce çalışıyordu disney+ ve prime video güncellemeden önce çalışmıyordu şimdi güncelleme ile aktif olmuş bütün tuşlar sesli komut problemsiz çalışıyor sadece eski problememim devam ediyor

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,685
40
A aeronics ile aynı tv'yi kullanıyorum, bende de Kablonet modül var. Şimdilik bir problem yok. Bu sorun ancak bir sonraki gelecek güncelleme ile çözülür gibi duruyor, bu şekilde idare edeceksiniz sanırım.

A Çevrimdışı

aeronics 

Süper Üye
15 Kas 2020
590
45
c_65888f0025d25.webp

güncellemenin güzel yanı yedek kumandam netflix youtube bunlar güncellemeden önce çalışıyordu disney+ ve prime video güncellemeden önce çalışmıyordu şimdi güncelleme ile aktif olmuş bütün tuşlar sesli komut problemsiz çalışıyor sadece eski problememim devam ediyor
Bu tuşların çalışmaması durumu bir kere benim de başıma gelmişti. Kumandayı yeniden tanıtınca televizyona düzelmişti.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
XH9096'da halen bir problem bulunmamakta. Sistem olarak da Türksat KabloTV'yi modül ile kullanıyorum.

A aeronics ile aynı tv'yi kullanıyorum, bende de Kablonet modül var. Şimdilik bir problem yok. Bu sorun ancak bir sonraki gelecek güncelleme ile çözülür gibi duruyor, bu şekilde idare edeceksiniz sanırım.
Kablotv frekansı ile uydu frekansı bir değil, kablotv alıp veriyor, fazladan aldığı bir veri yok, modül tanımı dışında,uydu öyle değil,üretici kanal bilgilerini uydu üzerinden alması için yazılımını yapmış olabilir :alala Tabii bildiğimden değil de mantık yürütüyorum,sizler de aynı versiyonu kullanıyorsanız deneyebilirsiniz çanak anteniniz varsa :)

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,685
40
Kablotv frekansı ile uydu frekansı bir değil, kablotv alıp veriyor, fazladan aldığı bir veri yok, modül tanımı dışında,uydu öyle değil,üretici kanal bilgilerini uydu üzerinden alması için yazılımını yapmış olabilir :alala Tabii bildiğimden değil de mantık yürütüyorum,sizler de aynı versiyonu kullanıyorsanız deneyebilirsiniz çanak anteniniz varsa :)
Keşke deneyebilsem, en uzak odadan kablo çekmem gerekiyor çünkü Kablonet odadaki uydu kablosunu kendine göre değiştirdi 🙂
Sony güncelleme ile bazı şeyleri bozuyor zaten yeni gelen güncellemelerin bir kısmı bir önceki hataları gidermek içindi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Keşke deneyebilsem, en uzak odadan kablo çekmem gerekiyor çünkü Kablonet odadaki uydu kablosunu kendine göre değiştirdi 🙂
Sony güncelleme ile bazı şeyleri bozuyor zaten yeni gelen güncellemelerin bir kısmı bir önceki hataları gidermek içindi.
Ama başka türlü öğrenilemez kadir :)

Dip not:
Kablo tv ciler bize geldiklerinde içeri aldık,çocuk tvyi görmek istedi.Oğluma "odaya giren kablo var mı" dedi, ben cevap vereyim diyerek merkezi sistemden gelen kabloyu gösterdim ve ona "şu şu kanal var mı kabloda" dedim, o da "yok amca" dedi.Ben de "o zaman kablo çekeceksiniz mecburen" dedim, çektiler,yani tv ye hem merkezi sistem hem kablotv girişi var :)

Geri
Üst Alt