Motion ayarlarının hepsini denedim artırdım azalttım kapattım sorunum çözülmedi teşekkürlerGörüntünün karesinden kaynaklanır. Motionflow ayarlarına girin. Orada çözersiniz biraz. Yumuşaklığı ve netlik ayarları otomatik olabilir. Bu Sony de hareket netligine fazla birşey katmaz. Yumuşaklık ve netlik 1 yada 2 de pek artırmaz onları 3 çıkar.
Diğer yandan titreşim kullanmaz yani her karenin ardından bir sonraki kare gelir. kare daha uzun kalır. Motion yapacaksın.
Sony kdl 805 w televizyonda motion flov hemen fark edemessiniz once standart ayarda kullanin 5 6 saat sonra farkli ayara alın hemen fark edemessiniz biraz zaman gecmesi lazim hemen ayarlayinca hemen devreye girmiyor bende oyleMotion ayarlarının hepsini denedim artırdım azalttım kapattım sorunum çözülmedi teşekkürler
Motion ayarlarını önce otomatik'ten kişisel'e çevirerek, daha sonra da ayarları yükselterek denediniz mi ? Bir de yayını hangi kaynaktan izliyorsunuz ?Motion ayarlarının hepsini denedim artırdım azalttım kapattım sorunum çözülmedi teşekkürler
Denedim fakat olumlu bir sonuç alamadım bazen ledler gözüküyor hareket hızlı olunca donanımsal bir sorunmu var acaba servisi aradım direkt led aydınlatmalarda hafif led gözükmesi marka tarafından normal standartlarda kabul ediliyor dediMotion ayarlarını önce otomatik'ten kişisel'e çevirerek, daha sonra da ayarları yükselterek denediniz mi ? Bir de yayını hangi kaynaktan izliyorsunuz ?