spartacus07' Alıntı:Usta birini bana satsana
harbi_biri' Alıntı:bence bu fiyattan zarar ediyorlar ondan durdururdu gibi geldi en az 6000 olmalı bu cihaz neden derseniz emin olun malzeme kalitesi daıkın ve mıhtubıshıden kaliteli ciddiğim arkadaşlar 25 m2 bu cihazı koyun en düşük fan yapın donmazsanız adam degilim ben koca evimde 35 santim duvar tek taraflı o bölgeye köpük masraf olmuyacak sekilde izolasyon yapacayım hafif sıcak gii ama köpük tam kesince süper olur gibi geliyor kararsızım hala neyse ve 27 ayarlı video mevcut kapılarıda actım rolantide calısıyor artık geçti bu cihazın alternatifi varmı bilmiyorum yurt dısında alın vergisiyle ödersiniz alacayımda gerek olursa bakarız artık titizlik fazla zarar veriyor birde servisin eline düştükmü yandık
O kimler gelmiş kimler.! kaç yıldır ortalıkta gözükmüyordunHortlatayim burayı elinde bu markası olan varmı E458 uyarı verdi en son 2 ay onceyaz ayarında çalışıyordu defalarca aç kapa yaptım çalışmadı neyse sigortayı kapadım 5 dakika olmadı yine en sonda sigortayı kapayıp sabahı bekledim öğlen klimayı 30 derece heat modunda son fandan deneyim dedim mucize çalıştı 1 saat ellemedim kapadım şimdi inşallah bir daha çıkmaz uyarı fan motoru uyariymis bu birde
benim ki sorunsuz çalışıyor sadece lcd ekranın bazı satırları çalışmıyor.sorun çıktı bir uğrayım dedim senin klimalar yerindemi sorun cıkardımı hiç )
Bizim hatamız sonucu arızalandı temizlik yapıyorduk arkadaşa sunu sil ver dedim sağolsun ıslak bezle silmişdesene kafayı yemeye başladı ben çok kullanmadığım halde bu sorunu yasadım inşallah parçası bulunmaz aynı özellikli cihazla o parça fiyatına yenisi ile değiştiriyorlar haberin olsun bulunursa iş yas bu arada kapağı aç kablosunu hafif oynat bakalım gerçi sen oynamışındır belki düzelir bende virus kara simsek ısıklı yanıp sönmüyordu hafif elledim düzeldi mesela ona istinaden dedim