Şok Net Sınırsız İnternet Taahhütsüz 69.90 TL

Puan 113
Çözümler 0
AndroidTvBoxTurkiye
2021080911561348293.jpg

2021062813013648340.jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Hizmeti asıl veren OrisTelekom, Şok Market aracı galiba, üyelik sözleşmesine bakınca OrisTelekom yazıyor.

Üyelik Sözleşmesi

Son düzenleme:
ADSL sanırım.

Gerçekten şok yaşamak şoka girmek isteyenler abone olabilir :kiskis
Alfa iletişim oris telekom oris net veriyor hizmeti.
Önüne gelen net satıyor 1 Tane düzgün ISS yok piyasda.

Gerçekten şok yaşamak şoka girmek isteyenler abone olabilir :kiskis
Alfa iletişim oris telekom oris net veriyor hizmeti.
Önüne gelen net satıyor 1 Tane düzgün ISS yok piyasda.
Speednet (.). Adsl maksimum, ne kadar komik yaa. Yıl olmuş 2022, Allah'ım. İnsanı deli ederler. Başta sevindim taahhüt vs yok diye ama nafile :(

Şu TT'yi satmasalardı inan Türkiyenin %90'nı şimdi fiberdi gittiler dolandırıcı araplara sattılar yazık oldu
Yillardir fibere hasret kaldigimizdan 2 yillik kablonet aboneliğimi sonlandirip turkcell fiber internete geçtim. Fiber fiber diyorlar ama kablonet daha dusuk ping sunuyordu. 8-9 ms kadar. Turkcell kendi sunuculari arasindaki ölçümler disinda 13 den asagi inemiyor. Hele ilk kurulumda 31 den asagi inmiyordu, dedim bu nasil fiber. Ertesi gun geldiler kutulara falan baktilar 13 e kadar zorla indi. Ben pek aradigimi bulamadim kablonet bundan daha stabil internet veriyordu. 97 mbps den asagi düşmezdi hiçbir zaman.

Yillardir fibere hasret kaldigimizdan 2 yillik kablonet aboneliğimi sonlandirip turkcell fiber internete geçtim. Fiber fiber diyorlar ama kablonet daha dusuk ping sunuyordu. 8-9 ms kadar. Turkcell kendi sunuculari arasindaki ölçümler disinda 13 den asagi inemiyor. Hele ilk kurulumda 31 den asagi inmiyordu, dedim bu nasil fiber. Ertesi gun geldiler kutulara falan baktilar 13 e kadar zorla indi. Ben pek aradigimi bulamadim kablonet bundan daha stabil internet veriyordu. 97 mbps den asagi düşmezdi hiçbir zaman.
Kablonet'ten şaşmamak lazım, yani binada kablonet alt yapısı varsa macera aramaya hiç gerek yok.

Bulaşmayın böyle aracılara.

Şu TT'yi satmasalardı inan Türkiyenin %90'nı şimdi fiberdi gittiler dolandırıcı araplara sattılar yazık oldu
TT satılmasaydı, şuan yaşıyor muydu Allah bilir.
Bende şuan 12 mbps tt adsl deyim. Valorantta 15 ping alıyorum. Çok güzel bir ping, yani stabil. Fiber böyle olmaz bence. Yakın zamanda VDSL 100 geçeceğim, speednet tabii ki. TT ye bir daha lokma yedirir miyim? Dayadılar 24 ay sözleşme. Allah'ım. Çok sinir oluyorum ya şu insanlara.

TT satılmasaydı, şuan yaşıyor muydu Allah bilir.

Bende şuan 12 mbps tt adsl deyim. Valorantta 15 ping alıyorum. Çok güzel bir ping, yani stabil. Fiber böyle olmaz bence. Yakın zamanda VDSL 100 geçeceğim, speednet tabii ki. TT ye bir daha lokma yedirir miyim? Dayadılar 24 ay sözleşme. Allah'ım. Çok sinir oluyorum ya şu insanlara.
Netspeede alalım seni.

Hocam Kasım'da bitiyor Allah'ıma şükür olsun ki :) GÜNAYDIN, geçeceğiz inşallah. Fiyatları da uygun, memnun kalmazsam Turknet geçerim olmadı.
Kod verelim indirim kazan ?

Davet Kodu : BL0RJP

Geri
Üst Alt