K
KADİR KÜÇÜK
Yeni Üye
- 23 Şub 2020
- 4
- 34
A
cihazıma vezzy 110 dongle aldım kablosuz ağa bağlanmıyor herşeyi denedim olmadıcihazdaki sorun nedir
kablosuz bağlan diyorum aktif yapmıyor devre dışı kalıyor herşeyi denedim servis en son yazılım felan dedicihazıma vezzy 110 dongle aldım kablosuz ağa bağlanmıyor herşeyi denedim olmadı
K KADİR KÜÇÜK, bu cihazda 256mb ram var wifi bağlansada smart özelliği ni sağlıklı kullanmazsınız android box tavsiyemiz uzun süre sizi idare eder.
çok teşekkür ederim yalnız benım tv çok donuyor yıllık tv hiç guncelleme yapılmadı vs vs smart 50PF7070 50 '' e uygun birşeyler warmı yazılım guncelleme vsvsK KADİR KÜÇÜK, bu cihazda 256mb ram var wifi bağlansada smart özelliği ni sağlıklı kullanmazsınız android box tavsiyemiz uzun süre sizi idare eder.
ekstradan varsa yükselteyim tv rahatlasın 7 yıllık tvçok teşekkür ederim yalnız benım tv çok donuyor yıllık tv hiç guncelleme yapılmadı vs vs smart 50PF7070 50 '' e uygun birşeyler warmı yazılım guncelleme vsvs
çok teşekkür ederim yalnız benım tv çok donuyor yıllık tv hiç guncelleme yapılmadı vs vs smart 50PF7070 50 '' e uygun birşeyler warmı yazılım guncelleme vsvs
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ekstradan varsa yükselteyim tv rahatlasın 7 yıllık tv
CEVABINIZI BEKLİYORUM HİÇ Mİ GÜNCELLEME GÖRMEDİ BU TELEVİZYONLARçok teşekkür ederim yalnız benım tv çok donuyor yıllık tv hiç guncelleme yapılmadı vs vs smart 50PF7070 50 '' e uygun birşeyler warmı yazılım guncelleme vsvs
ekstradan varsa yükselteyim tv rahatlasın 7 yıllık tv
CEVABINIZI BEKLİYORUM HİÇ Mİ GÜNCELLEME GÖRMEDİ BU TELEVİZYONLAR