gurkan' Alıntı:Mb120 bi anakart ile auo panel isterdim. Birde artik gunumuzde tv ile internet birlesince hem tv hemde eglence ile birlesince sesli komut, hareket komutlari ile calismasi v.b birde tv arkasina bir led olabilir. Ben kendim bir calisma yapdim rgb led ile 24 kanal kumandali. Gercekden cok guzel bi hava katti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Aslinda sira onda ama bir acayip useniyorumki sormayin cok kotu huyumdur bu aslindaUmut Barış' Alıntı:gurkan' Alıntı:Mb120 bi anakart ile auo panel isterdim. Birde artik gunumuzde tv ile internet birlesince hem tv hemde eglence ile birlesince sesli komut, hareket komutlari ile calismasi v.b birde tv arkasina bir led olabilir. Ben kendim bir calisma yapdim rgb led ile 24 kanal kumandali. Gercekden cok guzel bi hava katti
Kabloları kanalla gizlerseniz daha güzel olur.
gurkan' Alıntı:Aslinda sira onda ama bir acayip useniyorumki sormayin cok kotu huyumdur bu aslindaUmut Barış' Alıntı:Kabloları kanalla gizlerseniz daha güzel olur.
gurkan' Alıntı:Mb120 bi anakart ile auo panel isterdim. Birde artik gunumuzde tv ile internet birlesince hem tv hemde eglence ile birlesince sesli komut, hareket komutlari ile calismasi v.b birde tv arkasina bir led olabilir. Ben kendim bir calisma yapdim rgb led ile 24 kanal kumandali. Gercekden cok guzel bi hava katti
unreleased' Alıntı:gurkan' Alıntı:Mb120 bi anakart ile auo panel isterdim. Birde artik gunumuzde tv ile internet birlesince hem tv hemde eglence ile birlesince sesli komut, hareket komutlari ile calismasi v.b birde tv arkasina bir led olabilir. Ben kendim bir calisma yapdim rgb led ile 24 kanal kumandali. Gercekden cok guzel bi hava katti
Televizyon/monitör arkasını aydınlatmayı yıllar önce Philips patentledi. :
Umut Barış' Alıntı:unreleased' Alıntı:Televizyon/monitör arkasını aydınlatmayı yıllar önce Philips patentledi. :
Onu bile bütçeye göre sınıflandırıyor. Bana kalırsa gereksiz bir özellik.
Boşa ar-ge masrafı.
Önce televizyonlarındaki yazılımı adam etsinler. Çin'li NXP'ye satarlen iyiydi.