teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Demek ki 2 yıldır katkın olmamış ,bir fırın ekmek yemen lazımteraspy bey 2 senedir üye olmama rağmen halen yeni üyeyim acaba nasıl yapabiliriz
Demek ki 2 yıldır katkın olmamış ,bir fırın ekmek yemen lazımteraspy bey 2 senedir üye olmama rağmen halen yeni üyeyim acaba nasıl yapabiliriz
sen görüyosan kullanıcıda görürAnlıyorum tabi acaba kullanıcılar görmedimi teknik arizami var diye sormak istedim
Yeterki yeni üye yazısı gitsin TR deki tüm fırınların ekmeklerini yemeğe bile razıyımDemek ki 2 yıldır katkın olmamış ,bir fırın ekmek yemen lazım
bu zırt pırt konu açmakla olmaz hatta saçmasapan konu açmaklada olmaz muhabbet konusunda yazmışın demekki okumuşun konuları oradan bi geçmiş olsun teraspy abi demek zor olmamalı ben de bu foruma bayılıyorum ama trol olmayı da sevmiyorum doğrusu mesela sd karın boşluğa geliyosa yuva boştur birader ne sen doldurabilirsin nede başkası yazıyosun ama model vermiyosun burdakiler falcı mı bilsinler senin leptop markasınıYeterki yeni üye yazısı gitsin TR deki tüm fırınların ekmeklerini yemeğe bile razıyım
En üste model yazdım benbu zırt pırt konu açmakla olmaz hatta saçmasapan konu açmaklada olmaz muhabbet konusunda yazmışın demekki okumuşun konuları oradan bi geçmiş olsun teraspy abi demek zor olmamalı ben de bu foruma bayılıyorum ama trol olmayı da sevmiyorum doğrusu mesela sd karın boşluğa geliyosa yuva boştur birader ne sen doldurabilirsin nede başkası yazıyosun ama model vermiyosun burdakiler falcı mı bilsinler senin leptop markasını
Eh yanibu zırt pırt konu açmakla olmaz hatta saçmasapan konu açmaklada olmaz muhabbet konusunda yazmışın demekki okumuşun konuları oradan bi geçmiş olsun teraspy abi demek zor olmamalı ben de bu foruma bayılıyorum ama trol olmayı da sevmiyorum doğrusu mesela sd karın boşluğa geliyosa yuva boştur birader ne sen doldurabilirsin nede başkası yazıyosun ama model vermiyosun burdakiler falcı mı bilsinler senin leptop markasını
Neyse İstanbulda neredesinEn üste model yazdım ben
bu zırt pırt konu açmakla olmaz hatta saçmasapan konu açmaklada olmaz muhabbet konusunda yazmışın demekki okumuşun konuları oradan bi geçmiş olsun teraspy abi demek zor olmamalı ben de bu foruma bayılıyorum ama trol olmayı da sevmiyorum doğrusu mesela sd karın boşluğa geliyosa yuva boştur birader ne sen doldurabilirsin nede başkası yazıyosun ama model vermiyosun burdakiler falcı mı bilsinler senin leptop markasını
Anlıyorum abiler ben çok meraklı bir tavsiye forumu kullanıcısıyım araştırmadan yeni Bilgiler öğrenmeden duramıyorumEh yani
Daha merak ettiğim çok konu var yarın bir kactane daha soru soracağımEh yani
ülker reklemı gibi olacak ama hadi sor sor diyeyimAnlıyorum abiler ben çok meraklı bir tavsiye forumu kullanıcısıyım araştırmadan yeni Bilgiler öğrenmeden duramıyorum
Daha merak ettiğim çok konu var yarın bir kactane daha soru soracağım
Anlıyorum abiler ben çok meraklı bir tavsiye forumu kullanıcısıyım araştırmadan yeni Bilgiler öğrenmeden duramıyorum
Daha merak ettiğim çok konu var yarın bir kactane daha soru soracağım
Teşekkür ediyorum ceyabin içinolmaz başka yazılım yüklemek olmaz androide konunun cevabıda bu
Zaten forumların kuruluş amacı soru sormak değilmi bende gerekeni yapıyorumolmaz başka yazılım yüklemek olmaz androide konunun cevabıda bu
ülker reklemı gibi olacak ama hadi sor sor diyeyim
çokda acemi değlsin forum için alo abini deyişile zınk diye cevap yazıyosun maşallahTeşekkür ediyorum ceyabin için
Hadi yat artık saat 2 olduçokda acemi değlsin forum için alo abini deyişile zınk diye cevap yazıyosun maşallah
3 yaşından beri teknoloji ile iç içe büyüdüm neden diye sorarsan pek arkadaşım olmadı hep yanlız büyüdümçokda acemi değlsin forum için alo abini deyişile zınk diye cevap yazıyosun maşallah
abim iyi gecelerHadi yat artık saat 2 oldu
yarın yazarsın bana çıktım3 yaşından beri teknoloji ile iç içe büyüdüm neden diye sorarsan pek arkadaşım olmadı hep yanlız büyüdüm