Sipariş etiğim ihtiyaçlar için paralar toz duman olup gidiyor

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
mrb değerli forum arkadaşlar geçen gün slikon tamir paleti ihtiyacım oldu googleden baktım diğer sitelere güre fiyat makul gördüm sistem üzerinde sipariş etim komik olan sitenin ismi hatırlamıyorum ulaşılacak bir tlf kaydetmedim nasılsa gelir düşüncesiyle pek fazla üzerinde durmadım açıkçası bir hafta oldu ne bir mesaj nebir haber alamadım sözde yurt içiyle günderecek oda hala gelmedi ikincisi geçen gün aliexpreste bazı elektronik malzeme incelemeye kaldım yanlışlıkla satın almaya girtim otomatikmen daha önce kaydım olduğu için hemen iptal etmeye girdim vel hasıl ordada param uçup giti belki geri verirler ama bir haftamı bir aymı orası beli değil durum bu arkadaşlar öneri düşünceleriniz nedir.

:affet

:affet

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
haklısınız ilk başıma geliyor buda bana der olsun by-trol kardeş olan oldu
Kredi kartı bilgileri ile satın aldığınız için online bankacılık veya mobil bankacılık işlerimden hesap hareketlerine bakın yapmış olduğunuz işlemin dekontunu download yapın yada direk dekonta bakın firma ismi, iletişim bilgileri vs vardır.

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
Satın alımı kredi kartı kullanarak mı sağladınız yoksa banka kartı kullanarak mı sağladınız?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
amazondan arkadaşa süpürge aldık 14 kağıda arkadaş trendyolda daha ucuza bulmuş hemen ordan almış amazondan alınan üründe gelmiş oldu. hemen geri iade ettik parayı aldık başka site olsa uğraş dur elin gavuru bize ticaret öğretiyor

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
amazondan arkadaşa süpürge aldık 14 kağıda arkadaş trendyolda daha ucuza bulmuş hemen ordan almış amazondan alınan üründe gelmiş oldu. hemen geri iade ettik parayı aldık başka site olsa uğraş dur elin gavuru bize ticaret öğretiyor
Trenyol sağlam bir sitedir güvenilir

N Çevrimdışı

nixlytr

Aktif Üye
20 Eyl 2023
78
24
Banka kartı baktım beli etmiyor hangi firmadır
Bu tür alışverişleriniz de kredi kartı kullanmanız durumunda satıcı ürünü göndermese dahi dolandırılsanız dahi kredi kartı kullandığınız için banka parayı iade etmek durumundadır. Keşke kredi kartı kullansaymışsınız.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Trenyol sağlam bir sitedir güvenilir
parayı sorunsuzca iade eden amazon.trendyolda aynı ürün daha ucuz diye arkadaş ordan almış amazondan aldığımız ürünü ise hemen geri iade ettik parayı sorunsuzca aldık.h.b-terndyol vs gibi türk kafası olan firmalardan biri olsaydı bizi uğraştırıldı.

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
parayı sorunsuzca iade eden amazon.trendyolda aynı ürün daha ucuz diye arkadaş ordan almış amazondan aldığımız ürünü ise hemen geri iade ettik parayı sorunsuzca aldık.h.b-terndyol vs gibi türk kafası olan firmalardan biri olsaydı bizi uğraştırıldı.
Zaten istediğim malzeme türk firmasıydı türk firmaları hepsi hırsız dolandırıc

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
98
42
alışverişi eğer sanal kart ile yaptıysanız sorun yok ancak banka kartınız veya kredi kartınız ile yaptıysanız acilen kartınızı telefon bankacılığı veya internet bankacılığına kapatmanız gerekiyor. ilave para çekilme riski var.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
süpürge market üzerinden 5 temmuzda fiyatı uygun bulduğum için süpürge yedek parçası siparişi verdim.

8 temmuzda stok bitmiş 3 hafta içinde tedarik edilecek diye mail atıldı.

30 agustos tarihinde siparişi iptal edildi.
Ürün temin edilemedi denilerek mail atıldı.

sitelerine girip baktım hala stok var olarak görünüyordu.

Denetim olmadığı sürece böyle siteler bitmez...

C Çevrimdışı

Cemil47

Aktif Üye
20 Ocak 2020
308
64
alışverişi eğer sanal kart ile yaptıysanız sorun yok ancak banka kartınız veya kredi kartınız ile yaptıysanız acilen kartınızı telefon bankacılığı veya internet bankacılığına kapatmanız gerekiyor. ilave para çekilme riski var.
O nasıl.oluyor

Geri
Üst Alt