Sinyal varken bir anda gitti kanallar çekmiyor

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
59
25
Lnb ucu yeniledim ancak yine sinyal gelmyior kalite var sinyal yok bi ara kısa devre dedi tekrar düzgünce baktım sıkıntı olmadı. Uydunun lnb baktım sıkıntı yok yuva değiştirdim yine yok sinyal

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,660
Tvyi komşunuzun evindeki anten sisteminde deneyin sorun tv de mi anten sisteminde mi belli olur.

D Çevrimdışı

Donjuan

Yeni Üye
21 Haz 2024
59
25
Merhaba diğer televizyonda uyduda sorun yok bu kendinden uyduydu diğer çalışan uyduyu taktığımda kalite var sinyal yok

T Çevrimdışı

tonyalmeida

Yeni Üye
14 Kas 2020
33
41
Merhaba tek tv ve türksat uydusu var digitürk üyeliğim var tivibu üyeliği de alsam izleyebilirmiyim. Oluyor ise ne yapmam gerekiyor

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
691
57
Merhaba tek tv ve türksat uydusu var digitürk üyeliğim var tivibu üyeliği de alsam izleyebilirmiyim. Oluyor ise ne yapmam gerekiyor
Merhaba, izleyebilirsiniz şöyle: resimdeki gibi sinyal bölücü alıp, TV'ye gelen sinyali ikiye bölüp birisini Digitürk kutusuna diğerini de Tivibu kutusuna bağlarsınız. Her iki cihazı da HDMI kablo ile TV'ye bağlar, hangi yayını izlemek isterseniz kumandadan o cihazı seçip izleyebilirsiniz.

001f8029a86a386fd1f.png

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,660
Merhaba, izleyebilirsiniz şöyle: resimdeki gibi sinyal bölücü alıp, TV'ye gelen sinyali ikiye bölüp birisini Digitürk kutusuna diğerini de Tivibu kutusuna bağlarsınız. Her iki cihazı da HDMI kablo ile TV'ye bağlar, hangi yayını izlemek isterseniz kumandadan o cihazı seçip izleyebilirsiniz.

001f8029a86a386fd1f.png
Digitürk ve tivibu kutuları aynı anda açık olmaması gerekir açık olursa lnb ye giden voltajda çakışma olur.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,333
66
Tivibu sanırım çanak ile izlenmiyor(emin değilim) iptv gibi bir şey diye hatırlıyorum.Diyelim anten bağlantısı var, o zaman çanaktaki lnb'yi 2li lnb ile değiştireceksin,bir kablo da tivibu için çekeceksin :)
Bu arada tv'de 2 adet hdmi girişi de olmalı,birine DT bağlanacak diğerine tivibu bağlanacak,seçimi kumandadan kaynak girişini seçerek yapacaksın, yani demem o ki izlersin.
Haaa, yok benim tv de tek hdmi girişi var dersen o zaman hdmi çoğaltıcı alacaksın ,bende var mesela hangi cihazı açarsam otomatik olarak hdmi de açılıyor, açılmaz ise üzerindeki düğmeden seçebiliyorum, hatta kumandaya kodladım tek tuş ile seçimi yapabiliyorum, unutmaz isem bir foto atayım daha sonra :ok

Geri
Üst Alt