Simfer Klimaları Nasıldır? Kim Üretir?

Tugi136

Süper Üye
Puan 93
Çözümler 0
Tugi136
Merhaba arkadaşlar bugün Midea Prime 12.000 btu klima satın aldım. Kayınpederim niye aldın 3.800 e Simfer alırdık dedi. Ben de merak ettim bu cihazı alma niyetim yok. Bu cihazı kim üretir neyin nesidir bilen var mı ?

@Sota @Adem Helvacı

Hayırlı olsun. Kayınpedere "simfer'den emaye soba alınır babacım, ne kliması?" deyip geçiniz bence. :)

En ucuz çinli kim ise odur üreticisi. Mal da parasına göredir. Çin'de herkese, her keseye uygun üretim var malum.

Ek: Servislik bir durumu olsa, Simfer servisinin klimadan gram anlamayan bir firma olacağını garanti edebilirim.

4000₺ ye midea üretimi 12 lik Airfell 35UB de var alternatif.

Midea aldım artık almışken iyisi olsun dedim.
Merak ettiğim simferdi eşe dosta alınabilir diye.
eşe dostada alınmaz böyle markalar ben fujıplus diye bir marka aldım çinde ucuz yollu üretilmiş berbat çıktı.

Simfer göbeğini çatlatsa Midea'ya yetişemez bence. O tecrübenin hiç bir Türk firmasında olacağını sanmıyorum.

kumanda TCL marka klima ile aynı. meraktan google kurcaladım :)

Abi Selamlar.
İki parti üretim yaptırmışlar. TLC ve AUX ile çalışmışlar.
Ahmet kardeşime katılıyorum. Ülkemizde birçok markada olduğu gibi ADI VAR GERİSİ YOK tarzı ürünler ne yazık ki.

Yalan değil abi MİDEA nın da kendisini ve kalitesini biliyoruz ama birçok videoda belirttiğim üzere SSH konusunda SÜREKLİLİK anlamında korkumuz yok desem yalan olur.

test için gelenin haricinde malum parası ile satın aldığım Midea klimalar var. Dolayısı ile yani FG nin bizleri uzun yıllar boyunca üzmemesini umut ediyoruz.

Geri
Üst Alt