SİLİNEN VERİ KURTARMA

Serhat Altun Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
91
65
S.a dostlar, Bugün çok ciddi bir hata yaptım laptop'un ssd diskini büyütmek istemiştim 512 gb ssd aldım hem diski test edeyim hemde windows u kurayım dedim klonlama şansım olmadığı için temiz bi kurulum yapmak istedim, D-E sürücüm 1 tb lık 2 ye bölünmüş mekanik disk dalgınlıkla onları da sildim elimde hiç kurtarma proğramı yok arşivimi sürekli koruduğum için ihtiyaç duymuyordum ama bugün hepsi gitti veri kurtarma hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,184
D-E olan 1 tb mekanik diski biçimlendirip tek sürücü haline getirdin heralde peki üzerine veri yazdırdın mi.?

OKANTÜRK Çevrimdışı

OKANTÜRK

Aktif Üye
21 Mar 2020
180
49
Selamlar, diskinizin durumunu tam bilmiyorum ama bu program benim çok işime yaramıştı : EaseUS Data Recovery Wizard

Serhat Altun Çevrimdışı

Serhat Altun 

Aktif Üye
11 Ara 2019
91
65
D-E olan 1 tb mekanik diski biçimlendirip tek sürücü haline getirdin heralde peki üzerine veri yazdırdın mi.?
evet tek sürücü haline getirdim ve o şekilde bıraktım üzerine herhangi bişey yazmadım. easeus bir sefer denedim dosyaların hemen hepsini geri getiriyor görüyorum ama free sürüm kısıtlı, yükselt diye uyarı veriyor

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,668
evet tek sürücü haline getirdim ve o şekilde bıraktım üzerine herhangi bişey yazmadım. easeus bir sefer denedim dosyaların hemen hepsini geri getiriyor görüyorum ama free sürüm kısıtlı, yükselt diye uyarı veriyor
Açıkçası ben zamanında kırılmış olan yazılımları da denedim bir faydasını göremedim pek. Bilgisayarınızda önemli bilgiler yoksa (kredi kartı bilgisi vs) kırılmış olanları deneyin.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,184
Kurtarma yazılımıyla yaptığın tarama sonucu bulunan dosyaları kesinlikle başka diske kopyala
Silinen verinin üzerine yeni veri yazılması kurtarılması muhtemel verilerin kalıcı olarak silinmesine neden olur.

İçindeki bilgi kritikse profesyonel yardım al. Resim vb içerik varsa çoğu kurtarma yazılımı büyük oranda işini görür.

Geri
Üst Alt