I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Arkadaşlar merhaba. Sıfır km araçlarda boya kalınlığı ne olmalı? Fabrikada 2 kere boyanan araçlar ile ilgili düşünceleriniz neler?
Bizdeki sorun ağır hasarlı, aracın heryeri sağdan soldan toplanmış araçlar türlü hilelerde piyasada satılmaya çalışılıyor.Bu boya işi neden bu kadar dert anlamış değilim. Burada boyanmış araba daha değerli, temiz gözüyle bakılıyor. Keşke benim araçta boyanmış olsaydı ama yaşından dolayı taş izleri var.
Pahalı olunca atılamıyor böyle hilelere giriliyor yani. Ne diyim Allah ıslah etsin. Birde bizim insanımız araba kullanmayıda bakım yapmayıda bilmiyor bunu anladım. 2 yıldır BMW’ye biniyorum. 20006 model ve 270bin kmlerde aldım. Sosyal medyada BMW alınmaz ustalarla akraba olunur diye dünya video gördüm ama benim araç maşallah bakım dışında servise gitmediBizdeki sorun ağır hasarlı, aracın heryeri sağdan soldan toplanmış araçlar türlü hilelerde piyasada satılmaya çalışılıyor.
Alıcıda en ufak boyayı görünce bu aracın hikayesi var diyerek uzak duruyor.
oto sanayide hatrı sayılır arkadaş çevrem var, Boş olduğum zamanlarda sanayide takılırım. Kafadan kırık o kada çok insan var ki yeni yeni araçların bakımlarını atlıyorlar yada sadece yağını değiştirip yakıt,hava,yağ filtresini elletirmiyorlar.Pahalı olunca atılamıyor böyle hilelere giriliyor yani. Ne diyim Allah ıslah etsin. Birde bizim insanımız araba kullanmayıda bakım yapmayıda bilmiyor bunu anladım. 2 yıldır BMW’ye biniyorum. 20006 model ve 270bin kmlerde aldım. Sosyal medyada BMW alınmaz ustalarla akraba olunur diye dünya video gördüm ama benim araç maşallah bakım dışında servise gitmedi