Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 744
- 34
Siemens No frost buzdolabından sanki kapı çalınır gibi tak tak ses geliyor. Hatta bir akşam kapı çalınıyor diye kalkıp kapıya baktım. Nedir bunun sebesi sizce? Günde en az bir kere geliyor bu ses.
Bende biraz araştırdım bahsettiğin sebepten dolayı yazıyor her yerde ama cidden çok ses çıkıyor.Buz çözme, kırma yapıyor olabilir. Dolabın içi (görmediğimiz kısım) buz tuttuğunda, rezistanslar çalışarak buzu çatlatıyor, eritiyordu sanırım.
Ado F fikoloji Sota
Bende biraz araştırdım bahsettiğin sebepten dolayı yazıyor her yerde ama cidden çok ses çıkıyor.
Yeni arçelik buzdolabından gelmiyor ama siemens’den geliyor. Gerçi arçelik 5000 tl, siemens 2500 tl’lik
Statik dolaplarda ısıtıcı olmadığı için buz kırma sesi gelmez. Sene de 1 kere fişi çıkarıp 1-2 gün dinlendirinSadece no frostlarda mı var bu buz kırma özelliği. Bizim 13 yıllık arçelikte yok. Gerçi derin donduruculu bizim ki
En son 2 sene önce evi boyarken fişini çektik ??Statik dolaplarda ısıtıcı olmadığı için buz kırma sesi gelmez. Sene de 1 kere fişi çıkarıp 1-2 gün dinlendirin