Seviliyoruz, Hepinizi Seviyoruz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Evet elbette ki bazen birbirimiz ile fikirsel anlaşmazlıklarımız oluyor ama insan odaklıyız ve tüm forum ailesi olarak birbirimizi seviyoruz. ?

Bu karşılıksız sevginin bir göstergesi. Şurada yazılı mecra dışında birbirini tanımayan insanların birbirine yaptığı şu güzel jestler ne kadar değerli ?

Bu, karşılıksız kalmaz sevgili Mert ? meebbe meebbe

Güzel gönlüne, sevgi dolu kalbine sonsuz teşekkürlerimle ?

WhatsApp-Image-2020-06-02-at-15.48.55.jpg

WhatsApp-Image-2020-06-02-at-15.48.56.jpg

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,464
32
Rica ederim hocam sizin bizlere sunduğunuz desteğin yanında nedir ki bunlar ?

Ne zaman başımız sıkışsa bir whatsapp kadar uzağımızdasın hesas olan bunların karşılığı yoktur bizler için .

Seviliyorsunuz hocam , Edirne ye bekleriz ??

İmkan olsa da buradaki herkese güzel jestler yapabilsek .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
vay Edirne Memeleketim.

Güzel bir paket olmuş eline sağlık

sana da afiyet olsun üstad
Gönülden neler neler geçiyor, Hep birlikte olsak, muhabbetin dibine vursak, mangalın başında Sota Sota Ahmet, Nar gibi kızarmışları servis eden F fikoloji olsa, (Yok yok düşündüm de o zaman biz aç kalırız :kop )

Allah nasip ederse bir gün gerçekten hayata geçireceğiz bunu, forum olarak tüm gönül yoldaşlarımız ile bir araya gelebilmek için elimizden geleni yapacağız.

Çok teşekkür ediyorum tekrar ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Rica ederim hocam sizin bizlere sunduğunuz desteğin yanında nedir ki bunlar ?

Ne zaman başımız sıkışsa bir whatsapp kadar uzağımızdasın hesas olan bunların karşılığı yoktur bizler için .

Seviliyorsunuz hocam , Edirne ye bekleriz ??

İmkan olsa da buradaki herkese güzel jestler yapabilsek .

O ciğer bir gün yenecek :kiskis

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,464
32
Gönülden neler neler geçiyor, Hep birlikte olsak, muhabbetin dibine vursak, mangalın başında Sota Sota Ahmet, Nar gibi kızarmışları servis eden F fikoloji olsa, (Yok yok düşündüm de o zaman biz aç kalırız :kop )

Allah nasip ederse bir gün gerçekten hayata geçireceğiz bunu, forum olarak tüm gönül yoldaşlarımız ile bir araya gelebilmek için elimizden geleni yapacağız.

Çok teşekkür ediyorum tekrar ?
Sağlıklı olalım hocam da , elbet o güzel günde bir gelecek?

Geri
Üst Alt