L
latifcakir
Yeni Üye
- 25 Ağu 2019
- 7
- 42
Bu tv icin kulaklik sesini kumandadan kontrol icin yazilim varmi yardimci olur musunuz
usb ye aldım size nasıl göndereyimProfil dosyalarını gönderebilirseniz .modlar geri göndeririz..
Profil dosyalarını gönderebilirseniz .modlar geri göndeririz..
kulaklığa jak takınca tv den sesin kesilmesi ve kumandadan ses tuşu ile kontrol edebilmek istiyorum bu düzenlemeyi yaparsanız memnun olurumusb ye aldım size nasıl göndereyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buraya usb ye çıkanları zip leyip koymaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorum
Slmusb ye aldım size nasıl göndereyim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buraya usb ye çıkanları zip leyip koymaya çalıştım başarabildim mi bilmiyorum
kulaklığa jak takınca tv den sesin kesilmesi ve kumandadan ses tuşu ile kontrol edebilmek istiyorum bu düzenlemeyi yaparsanız memnun olurum
Dokumana erisilemedi uyarisi veriyor indiremedimSlm
Dosyanız linktedir .sıkıstırılmış dosyayı çıkartıp profile dosyasını boş bir f.belleğe atın .menü 4725 ardından usb operation seçilir
30 sn beklenir.ardından factory reset yada ilk kurulum yapılır.işlem tamam.
Yapılan değişiklikler asagıdaki gibidir
1.common vol cont aktif (ses kontrol ok)
2.yayın kaydı acıldı.pvr
3.Tv banner şeffaf mod etkin
İyi günlerde kullanın
Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tekrar denermisinizDokumana erisilemedi uyarisi veriyor indiremedim
Tamam indirdim teşekkür ederim tv ye yukledikten sonra sonucu yazarimTekrar denermisiniz
optik te direk vermesi lazım eğer vermiyorsa yazılım güncellemesi yapmanız gerekirMerhaba
optik çıkıştan ses sistemi baglı
aynı ayarları mb130 anakart için yapabiliyormuyuz
Uzaktan kumanda ile kısıp açabiliyormuyuz
Profili yükledim vestel servisin çözemediği sorun halloldu ellerinize sağlıkSlm
Dosyanız linktedir .sıkıstırılmış dosyayı çıkartıp profile dosyasını boş bir f.belleğe atın .menü 4725 ardından usb operation seçilir
30 sn beklenir.ardından factory reset yada ilk kurulum yapılır.işlem tamam.
Yapılan değişiklikler asagıdaki gibidir
1.common vol cont aktif (ses kontrol ok)
2.yayın kaydı acıldı.pvr
3.Tv banner şeffaf mod etkin
İyi günlerde kullanın
Link
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben teşekkür ederim.Vestel yinede çoğundan iyidir.Profili yükledim vestel servisin çözemediği sorun halloldu ellerinize sağlık