Ses izolasyonu hk.

Butateknoloji

Aktif Üye
Puan 33
Çözümler 0
Butateknoloji
Merhaba herkese şöle bi sorunum var gizli panjur kutularının iç kısımları boaedex panelden yapıldı fakat ses izolasyonu sıfır.ses izolasyonu yapmak istiyorum en iyi ses izolasyonu sağlayan ürün nedir acaba ? Resmi örnek olarak yükledim.

FC95C04F-429C-48B9-9C6B-EF9F14B45B87.jpg

Ses izolasyonu özel bir konudur, akustik mühendisliği diye de geçer. Bütçe sıkıntınız yoksa Portekiz Menşei’li ithal mantar ürünlere bakın derim lakin almadan önce temsilcisi firmaya kullanım yerinizi söyleyerek teyit alın. Zira şap altı, duvar üstü…vs zilyon tane ürün var.

Ses izolasyonu özel bir konudur, akustik mühendisliği diye de geçer. Bütçe sıkıntınız yoksa Portekiz Menşei’li ithal mantar ürünlere bakın derim lakin almadan önce temsilcisi firmaya kullanım yerinizi söyleyerek teyit alın. Zira şap altı, duvar üstü…vs zilyon tane ürün var.
Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz firma varmı?

Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz firma varmı?
Var ama işinizin boyutu onları. ilgilerini çeker mi bilmiyorum. Bu tip firmalar büyük inşaat projelerinin akustik tasarımını yapıp malzeme satışı yapıyorlar. Yinede görüşmenizde fayda var.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Var ama işinizin boyutu onları. ilgilerini çeker mi bilmiyorum. Bu tip firmalar büyük inşaat projelerinin akustik tasarımını yapıp malzeme satışı yapıyorlar. Yinede görüşmenizde fayda var.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkürler

Yumurta kolisi ucgen sunger tarzi urunler ozel ses yalitim elyafi var ama ucuk rakamlar cikiyor.

images.jpeg-55.jpg

Yumurta kolisi ucgen sunger tarzi urunler ozel ses yalitim elyafi var ama ucuk rakamlar cikiyor.

images.jpeg-55.jpg
linkdeki firmanin urununu buldum arastirma yaparken bu urunu alip montjini yapacagim.

Geri
Üst Alt