Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
İyi geceler forum ailesi Benim bir yakınım bana danışmadan gitmiş televizyon almış hemde en tavsiye etmediğim En Nefret ettiğim Markalardan Biri Onu geçtim servisleri heryerde berbat neyse konuya geçeyim fazla uzatmadan Bunlar gidip AVM den tvyi alır eve getirir servis çağırılır kurulum için servis kuruluma gelir tam montaj bittikten sonra elektrik kesilir ve servisin işi yarım kalır kahve çay faslı derken Servis Hanfendi Tvnizi Elektrikten korumak için hiçbir zaman bozulmamasını için şöyle güzel bir ürün var şiddetle tavsiye ediyorum şuanda da kampanyada 280 yerine 250 Tl kesinlikle alın derim hatta açalım tv yi bunla beraber kurarız ee zavallı akrabam bunun bir kazık olduğunu bilmiyor bir prizede 250 Tl verilirmiki en iyimisimi ben korayı arıyım sorayım o bilse bilse o bilir beni arar yakınım tabi servis gittikten sonra Y yakınım K Ben
Y:Koray selam canım bişey soracamda biz tv aldık
K:Evet dinliyorum
Y:Yalnız servis dediki özel bir priz var o tvye dahil değil onu özel almamız lazımmış çok özel bir prizmiş fiyatıda 250 Tl ne dersin alalımmı gereklimi bune?
K:Abla onu alman şart değil ha illa istiyorum dersen ürünü fotoğraf çek bana sana daha uyguna getirtirim boşver sen servisi.
Y:Tamam Canım sağol
Servis efendi gelir elektrik gelince akım korumalıyı açar tv ye takıyoruz bunu der
Akrabamda kabul etmez yok deyipben birinde daha uyguna buldum der
Sizlerin fikirlerini alıyorum Saçma ya böylesine bir saçmalık olamaz ya.
Y:Koray selam canım bişey soracamda biz tv aldık
K:Evet dinliyorum
Y:Yalnız servis dediki özel bir priz var o tvye dahil değil onu özel almamız lazımmış çok özel bir prizmiş fiyatıda 250 Tl ne dersin alalımmı gereklimi bune?
K:Abla onu alman şart değil ha illa istiyorum dersen ürünü fotoğraf çek bana sana daha uyguna getirtirim boşver sen servisi.
Y:Tamam Canım sağol
Servis efendi gelir elektrik gelince akım korumalıyı açar tv ye takıyoruz bunu der
Akrabamda kabul etmez yok deyipben birinde daha uyguna buldum der
Sizlerin fikirlerini alıyorum Saçma ya böylesine bir saçmalık olamaz ya.