abi bi de ben 2019 aralıktan beri kablo tvv kullanıyorum bi sıkıntı yaratır mıfull yazılım için seri numarası paylaşınız
şimdi sen tam olarak ne yapmak istiyorsun onuda yaz ?abi bi de ben 2019 aralıktan beri kablo tvv kullanıyorum bi sıkıntı yaratır mı
![]()
abi televizyon açılıyor logo geliyor standby ışığı (kırmızı ışık) yanıp yanıp sönüyor benim yapmak istediğim mb 96 yazılımını yüklemekşimdi sen tam olarak ne yapmak istiyorsun onuda yaz ?
arızamı var ?
açılmıyor mu ?
2019 aralıktan beri kablo tv kullanıyorum bi sıkıntı yaratır mı diye sordum anlayamadımabi televizyon açılıyor logo geliyor standby ışığı (kırmızı ışık) yanıp yanıp sönüyor benim yapmak istediğim mb 96 yazılımını yüklemek
teşekkürler abi allah razı olsun2019 aralıktan beri kablo tv kullanıyorum bi sıkıntı yaratır mı diye sordum anlayamadım
televizyon çalışmıyor yani. Çalışmıyorsa önce çalışır hale getimek lazım sonraki iş kablo tv
full yükleme anlatım;tıklayınızZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ful yazılımı denermisinmrb kolay gelsin seg tv smart led tv var bende bir yazılım attım ekranda gariplikler oldu arka planda ışık yanıyor ama ekran yok logo felanda gelmiyor stand by ışığı yanıp yanıp sönüyor sonra sabit kalıyor kumandadan açıyorum ekran siyah hiç birşey yok acaba yazılımımı yanlış attım yardımcı olabilirmisiniz full yazılımı tekrardan nasıl atarım
![]()
ful yazılımı denermisin