Olmaz mı var tabii, aşağıdaki linke tıkla :Seg yazılım İstiyorum nasıl yüklücem youtube açılmıyor link varmı
Olmaz mı var tabii, aşağıdaki linke tıkla :
17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
Thanks for the quick response, since you speak English it will be easy to communicate. Can I have the existing firmware, in case a problem occurs. I tried to extract it with the method described in the forum but the TV refuses. Thank you again for your help. 1587507307 Hızlı yanıt için...tavsiyeforumu.com
O tv köyde ,maalesef internet yok ,telefondan biriyorum foruma ,yani tv internete bağlı değil ,ama mutfaktaki 32sc7600 de ottplayer var ,smart iptal ettim starturl ile ,ottdplayerde sıkıntı yok ,bazen filmlerdeki çözünürlüğe göre olabiliyor43sc7600 cihazınızda iptv rahat izleyebiliyormusunuz acaba ben mb211 anakartta izleyemiyorum ssiptv çalışmıyor bi geliyor gidiyor
O tv köyde ,maalesef internet yok ,telefondan biriyorum foruma ,yani tv internete bağlı değil ,ama mutfaktaki 32sc7600 de ottplayer var ,smart iptal ettim starturl ile ,ottdplayerde sıkıntı yok ,bazen filmlerdeki çözünürlüğe göre olabiliyor
Rica ederim ,güle güle kullantamam bilgilendirdiğiniz ve deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler bu arada modelde ne beinconnect nede ssiptv ott vs çalışmıyor nedeni ramden kaynaklı galiba bende deneyimlerimi paylaşmak istedim siz bana netflix yüklememde çok yardımcı oldunuz
Rica ederim ,güle güle kullan
Bein için bir şey diyemem ama diğerleri wevd app içinde yokmu ki