seg led tv , evet mb 97 anakart , you tu be açılmadığı için titanium olan zip i indirip kuracağım değil mi ?O orcunbuka
hangi televizyon ?
hangi model ?
hangi ana kart ?
hangi servis menüsü
mb97-98 den mi bahsediyorsunuz ?
Doğrudur ikiside yüklenebilir fark tema rengiseg led tv , evet mb 97 anakart , you tu be açılmadığı için titanium olan zip i indirip kuracağım değil mi ?
bendede seg tv var mb 97 bende guncelleme yapmak istiyorum link varmı acabaO orcunbuka
hangi televizyon ?
hangi model ?
hangi ana kart ?
hangi servis menüsü
mb97-98 den mi bahsediyorsunuz ?
cevap veririseniz sevinirim teşekkürlebendede seg tv var mb 97 bende guncelleme yapmak istiyorum link varmı acaba
Yazılım;bendede seg tv var mb 97 bende guncelleme yapmak istiyorum link varmı acaba
Yazılım;
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
Kullanıyorsaniz Netflix yükleme:
Verdim ya yazılım linkinipeki kardeş sayfanizda nerede bulucam bu linki?
Linkleri yeniden verdim kontrol et, yanlış linki kopyalamışim ilk başta.hepsini düzelttim.peki kardeş sayfanizda nerede bulucam bu linki?
sağol kardesim cocuk bakiyor simdiLinkleri yeniden verdim kontrol et, yanlış linki kopyalamışim ilk başta.hepsini düzelttim.
Önemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
adamsiniz yükledik ve oldu youtube açılıyor tesekkurler birde netflix falan nasil yükleyeceğiz markette yoksağol kardesim cocuk bakiyor simdi
Linkteki aciklananlari yapmaniz yeterli.adamsiniz yükledik ve oldu youtube açılıyor tesekkurler birde netflix falan nasil yükleyeceğiz markette yok
Video atmıştım ya yukarıda varadamsiniz yükledik ve oldu youtube açılıyor tesekkurler birde netflix falan nasil yükleyeceğiz markette yok