SEG TV Yazılım Sorunu Hk. (Çözüldü.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I Çevrimdışı

iyetkin

Yeni Üye
26 Ara 2019
11
31
Merhabalar; forum kurallarını bilmeden yanlış yere yanlış konu açtıysam yada bir hata yaptıysam kusura bakmayın.

Evimde kullandığım Vestel üretimi Seg marka televizyonum var modelini bilmiyorum askı aparatı sıkıntılı olduğu için sökemedim. Sadece servis menüden aldığım görseller mevcut.

Televizyonumda iki adet sorunum var;

1. Televizyonu kapatıp açtığım zaman en son seçtiğim giriş kaynağını unutuyor. HDMI 1 ile kapatıyorum televizyon açılınca SCART ile açılıyor. Daha sonra ekran en boy oranı ayarı yapmak zorunda kalıyorum 16:9 yada FULL ekranı seçmek gibi.

2. Uyku moduna girdikten sonra televizyonun panelinde halen ışık oluyor. Kumandadan kapatmadan gitmiyor.

3. Birde fotoğraflardan göreceğiniz üzere life time her kapanıp açılmada sıfırlanıyor.

NLmWBN.jpg
anm0QR.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Buradaki mb82 137 yazılımını dene diyebilirim ama 82 kart biraz eski sorunlar yaratabilir.

I Çevrimdışı

iyetkin

Yeni Üye
26 Ara 2019
11
31
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Öneriniz üzerine yazılım güncellemesi yaptım risklerin farkında olarak sorumluluğun bana ait olduğu bilinci ile.

Ve sonuç başarılı oldu. Artık kullanmadığım giriş kaynaklarını devre dışı bırakabiliyorum, en boy oranı ve en son kullandığım giriş kaynağı en son halinde kalıyor.

Vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için Umut Barış Umut Barış F fikoloji By_Trol By_Trol sonsuz teşekkürler :clap2:clap2:clap2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt