Ben genelde fiyatlara itiraz ederim lakin 40'' için 260TL makul bir rakam açıkçası. Normal tamirciler olsa olsa 20-30TL daha ucuza yapar ki o riske girmeye bence gerek yok. Yine de 05435262792 Numaradan Şafak Bey ile görüşün ve selamımı iletin, kendisinden fiyat alın bakalım yapabileceği bir şey var ise yardımcı olur mutlaka. En kötü olasılıkla yedek parçayı ulaştırırız kendisine ancak önce bize kod ulaştırması lazım vsAdo hocam bugün vestel gelmiş bakmış. led değişimi için 260TL istemişler. ben pahalı buldum aslında. Yazdıklarınızı okudum ayrıca videolarda var onları da izledim zor birşey değilmiş aslında. Elektrik elektronik işlerini sevsemde işi ehline yaptırmak isterim genelde. Birde TV benim değil. Karşıyakada TV.
5 li gurup led bar değişimi için servisin verdiği fiyat gayet makulekran kontrolunu karanlikta bir fener ile yaptim. ekranda goruntu var. yani ledler bozulmus. uygun ledler nedir bunlara alip yapayim diyorum.
Ado ben utanırdım böyle bir işçiliğe imza attığım için.
Umut Kardeşim bazen piyasa tamircisi kardeşlerimizden tepki alıyorum ancak hal bu, durum ortada, nasıl tepki göstermeyelim bu rezil işçilik ve ahlaksız yaklaşıma.
Elektronikçiler odaları ne işe yarar?
Her ay aidat toplamak dışında ne iş ile iştigal ederler acaba?
En son ne zaman sorumluluk alanlarınızdaki işletmeleri denetime çıktılar sizce?
Güzel günlerde kullanınızGuzel fikirler icin tesekkurler. Vestel servis 260tl ye yapti. Simdilik sorun yok gibi.