İ Çevrimdışı İbrahimulucan0 Yeni Üye 16 Şub 2021 2 34 16 Şub 2021 #1 Seg tv mb95 anakart tv ye uygulama nasıl yüklerim
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,972 16 Şub 2021 #2 Donanımı zayıf ve desteği bitmiş bir kart. Hangi uygulamadan bahsediyorsunuz?
İ Çevrimdışı İbrahimulucan0 Yeni Üye 16 Şub 2021 2 34 16 Şub 2021 #3 Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum
Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,842 16 Şub 2021 #4 İbrahimulucan0' Alıntı: Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Boşuna uğraşmayın yazılım desteği yok donanım da yetersiz kaldı.
İbrahimulucan0' Alıntı: Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Boşuna uğraşmayın yazılım desteği yok donanım da yetersiz kaldı.
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,972 17 Şub 2021 #5 İbrahimulucan0' Alıntı: Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bu kartlara dışarıdan uygulama yüklenmiyor. Tarayıcı sürümü değişse bile donanım yetersiz. Bir pc veya box ile smart kullanın.
İbrahimulucan0' Alıntı: Aslında sorun tarayıcıda tarayıcı eski olduğundan çoğu siteyi açmıyor Yen'i bir internet tarayıcısı yüklemek istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bu kartlara dışarıdan uygulama yüklenmiyor. Tarayıcı sürümü değişse bile donanım yetersiz. Bir pc veya box ile smart kullanın.