SEG TV KIRMIZI IŞIK YANIYOR AMA EKRAN AÇILMIYOR

L Çevrimdışı

luthiennn

Yeni Üye
5 Tem 2024
1
32
Merhaba seg televizyonum dün dondu kapatamadım fişini çektim. Bugün de ışığı yanıyor ama açılmıyor. Fişi takıp çıkarınca başta ışık yanıp sönüyor , seg yazısı çıkıp kayboluyor. Sonra da kırmızı ışık hep yanıyor ama ekran açılmıyor. Yardım edebilir misiniz lütfen?

20240705_193302.jpg

T Çevrimdışı

teta27

Yeni Üye
4 Eki 2024
51
51
Seg tv 40sc5600 seg de kalıyor açılmıyor.lütfen yazılım verirmisiniz

T Çevrimdışı

teta27

Yeni Üye
4 Eki 2024
51
51
Baktım.500

Teşkler.yarın bakıcam

Son düzenleme:
H Çevrimdışı

hmt27

Yeni Üye
31 Eki 2025
3
43
Buradaki tv modellerini görünce benim tv çok eski kalıyor sanırım ama sorun aynı, bekleme durumunda kırmızı ışık sürekli yanıyor, açmak istediğimde kırmızı ışık yanıp sönüyor, SEG yazısı geliyor sonra seg yazısı gidiyor ve kırmızı ışıkta gidiyor. (karanlıkta baktığımda ekranda tv ışığı ledler sağlam sanırım) diğer sayfalardaki yazılımları indirmeye çalıştım ancak sayfa bulunamadı hatası var.
sizden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.
model: seg 32' 32226B led
seg-32-32226B-led.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Buradaki tv modellerini görünce benim tv çok eski kalıyor sanırım ama sorun aynı, bekleme durumunda kırmızı ışık sürekli yanıyor, açmak istediğimde kırmızı ışık yanıp sönüyor, SEG yazısı geliyor sonra seg yazısı gidiyor ve kırmızı ışıkta gidiyor. (karanlıkta baktığımda ekranda tv ışığı ledler sağlam sanırım) diğer sayfalardaki yazılımları indirmeye çalıştım ancak sayfa bulunamadı hatası var.
sizden yardım bekliyorum teşekkürler şimdiden.
model: seg 32' 32226B led
seg-32-32226B-led.jpg
Bildirim çanına yazılım sayfa linkini yolladim

H Çevrimdışı

hmt27

Yeni Üye
31 Eki 2025
3
43
Usta yine aynısını yapmaya başladı, tam sürüm yazmıştınız başka sayfalarda acaba onumu yüklemek gerek? tşkler şimdiden

Geri
Üst Alt