I
ibrahimykr
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba arkadaşlar, evde seg LED TV var, kabloyla internete bağladım, YouTube ve facebook uygulaması açılmıyor. Güncelleme yapmak gerekiyor galiba nasıl yapacağım
Şuan dışarıdayım eve geçince fotoğrafı atacağım teşekkür ederim şimdiden..Televizyon açıkken menü 4 7 2 5 tuşlayın ekranın fotosunu çekip buraya yükleyin
Merhaba arkadaşlar.
Seg 42SNB5240 FHD uydu alıcılı slim led tv.
Sürekli açılıp kapanıyor. Daha önce de aynı sorunu yaşamıştım. Yetkili servis gelip güncelleme yapmıştı. Resimleri paylaşıyorum. Güncellemesi varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Selam hoş geldiniz,Merhaba arkadaşlar.
Seg 42SNB5240 FHD uydu alıcılı slim led tv.
Sürekli açılıp kapanıyor. Daha önce de aynı sorunu yaşamıştım. Yetkili servis gelip güncelleme yapmıştı. Resimleri paylaşıyorum. Güncellemesi varsa yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim titremiş bu daha net
Aynı sorun bizde de mevcut bizmb95 anakartlı bir cihaz malesef işlemci ve ram düşük kalıyor.yazılım çare olmaz android box tavsiyemizdir.
Aynı sorun bizde de mevcut biz
mb97 altındaki = mb96 95 91 90 gibi ana kartlarda netflix yüklenemez, Youtube çalışamaz, Wirless display kısmi çalışabiliryor.Merhaba,
Benim Tv de de Youtube logosu çıkıp kalıyor. Diğer smart özellikler çalışıyor. Herhangi bir yükseltme iş görür mü?
mb97 altındaki = mb96 95 91 90 gibi ana kartlarda netflix yüklenemez, Youtube çalışamaz, Wirless display kısmi çalışabiliryor.Aynı sorun bizde de mevcut biz
mb97 altındaki = mb96 95 91 90 gibi ana kartlarda netflix yüklenemez, Youtube çalışamaz, Wirless display kısmi çalışabiliryor.
yani çözüm yok. android box alınız
Netflix ihtiyacım yok. Fakat Youtube daha önce çalışıyordu. Hatta aynı ağa bağlı cep telefonlarından Youtube görüntü aktarımı da başarılı bir şekilde çalışıyordu. Sanki bir güncellemeden sonra açılmaz oldu.