Seg scm9100 sesi bi anda azaldı

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
106
22
Merhabalar makine yaklaşık bir senelik ses problemi vardı sürtme sesi ve vıyyy vıyyy (adem beyin kömür sesi dediği ses sanırım) sesleri ikiside bir anda gitti makinenin yüksek devirde sesi baya azalmış düşük devirlerde yok olmuş bide sanki kazan daha kolay dönüyor normal mi bunlar acaba kömür bir senede anca mı alıştı

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Daha önce ses var diye şikayetçiydin :kiskis

Çalışmasında sorun yoksa sıkıntı yok..

Sesin kesilmesi iyi birşey sessiz çalışıyor..

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
106
22
Daha önce ses var diye şikayetçiydin :kiskis

Çalışmasında sorun yoksa sıkıntı yok..

Sesin kesilmesi iyi birşey sessiz çalışıyor..
Memnunum makineden sıkıntı yok sessiz olması tabi daha iyi ama alalı bir sene olmuş ses azalmadı azalmadı sonra sürtme sesi eşlik etti (şikayetçi olduğum ses) bı anda ikiside kesildi şaşırdım

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Memnunum makineden sıkıntı yok sessiz olması tabi daha iyi ama alalı bir sene olmuş ses azalmadı azalmadı sonra sürtme sesi eşlik etti (şikayetçi olduğum ses) bı anda ikiside kesildi şaşırdım
Demekki kömür biraz geç oturmuş ses keşilmiş bende 9 kg seg var 7 yıldır sıkıntısız
Çalışıyor sağlam çıktı makine..

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
106
22
Demekki kömür biraz geç oturmuş ses keşilmiş bende 9 kg seg var 7 yıldır sıkıntısız
Çalışıyor sağlam çıktı makine..
ben bizimkinide çok beğeniyorum tek eksiği devir ayarlanmıyor onun dışında yok yok makinede yeni fark ettim koyulan çamaşıra göre yıkama süresinide belirliyor mont bide ayakkabı attım yarım saatte bitti makine ve güzel de yıkıyor kuvvetli dövüyor çamaşırları

N Çevrimdışı

NBKpro 

Aktif Üye
15 May 2021
191
Sürtme sesi nasıl bir şeydi ? Bende de 7kg'lik olanı var. Tam tersine sesi biraz fazlalaştı. Fırça (kömür) sesini seviyorum aslında güzel bir ses bence. Ama özellikle yüksek devirli sıkarken bir tıkırtı geliyor.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
106
22
Öncelikle bu konuya gelen yorumlar için hiç bildirim gelmedi bana ilginç şimdi şans eseri fark ettim
Bir sene biraz geç olmuş, aniden kesilmesi de şaşırtıcı zir ainsanlar genelde bunu farketmez bile o kadar yavaş yavaş gider çünkü.
Bunun kollektör fırça sesi olduğunu düşünmüyorum o nedenle :alala
Bir problem yaratır mı peki ilerki zamanlar da 1 yılı doldurdu makine kaldı bir sene garantisi ek garanti de yaptırmadım pahalı diye umarım sorun olmaz

seg makinada devir ayarlaması yapılabiliyor mu?
Ben aldıktan bir gün sonra aynı paraya dijital lcd ekranlı olanı varmış onu gördüm aldığıma pişman olmuştum hala varmı bilmiyorum

Geri
Üst Alt