seg sbm 4001 bulaşık makinesi hakkında detaylı bilgi var mı?

M Çevrimdışı

matraxgg

Yeni Üye
23 Kas 2018
2
41
a101de 650liradan kampanyalı olarak satılan seg marka sbm 4001 bulaşık makinesi hakkında detaylı bilgisi olan var mı?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
a101de 650liradan kampanyalı olarak satılan seg marka sbm 4001 bulaşık makinesi hakkında detaylı bilgisi olan var mı?
4 programlı
2 yıl garantili
Ücretsiz kurulum
1 hafta 10 gün içinde teslim edilen
Standart bir bulaşık makinası
O fiyata o özelliklerde zor bulunan bulaşık makinasidir. Tavsiye edermiyim dersen evet.
Vestele güveniyorsan al

C Çevrimdışı

canciger

Aktif Üye
5 Ocak 2018
163
1 ay önce aldım kurdum kullanıyoruz menmunuz bir problem yok 30 dakika programında bile yağlı bulaşıkları tertemiz yıkıyor.

M Çevrimdışı

matraxgg

Yeni Üye
23 Kas 2018
2
41
Adem Helvacı Ado nun youtube daki videosuna bakıp regal bulaşık makinesiyle ilgili olumlu yorumlarından sonra açıkcası yabancı marka almamaya yöneldim ama vestele ne kadar güvenilebilir bilmiyorum, aldığımda 2 ay sonra arıza çıkarsa çıkınca servis beni kepaze ederse diye emin olamıyorum, bizim memlekette filler tepinir çimenler ezilir.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Ado nun youtube daki videosuna bakıp regal bulaşık makinesiyle ilgili olumlu yorumlarından sonra açıkcası yabancı marka almamaya yöneldim ama vestele ne kadar güvenilebilir bilmiyorum, aldığımda 2 ay sonra arıza çıkarsa çıkınca servis beni kepaze ederse diye emin olamıyorum, bizim memlekette filler tepinir çimenler ezilir.
regal neyse vestel o , vestel neyse seg markası da odur.
aradaki fark sadece amblem farkı

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969

Bölgenizdeki servisin tutumuna bağlı.
A markasında o bölgenin servisi berbatken, B markasında işler iyi olabiliyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
a101-23-ocak-2020-katalogu-seg-camasir-ve-bulasik-makinesid8c7a684ed9b8e47.jpg

perşembe günü tekrar satışta

Geri
Üst Alt