Sevgili dostlar 2020 kasım ayında LG Tv ve Seg marka arasında seg markalı tv almaya karar verdim.Aldığım yerde 2 marka tek olduğu için onu aldım.LG tv Webos işletim sistemi ağır olduğu için almadım.Çünkü daha önce çok deneme şansım oldu.Aslında Seg Android işletim sistemide vardı güncelleme sorunu olur ilerde diye en sonda SEG markalı mb 230 anakartlı tv aldım.Evimde Tplink markalı yıllardır kullandığım modemi bağlattım sorunsuz sıkıntısız 2 yıl kullandım.Gerek uygulamalarda gerekse güncellemelerde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Taki 10 gün önce modemimi değiştirme kararı aldım.Daha iyi ve çift bantlı ZYXEL markalı 5g özellikli modemi alıp kurdum.Eski modemde yedekte dursun diye elimde tuttum.İlk başlarda fark etmemiştimki taki geçenlerde You Tubede dolaşırken bir şeyi fark ettim.Eskisi gibi rahat açılmıyor açılsada yarım yamalak hatta bazılarına girmiyordu.Yani Youtube deki videolarda sıkıntımı var diye düşünürken hepside aynı olduğunu görünce bir şeyler ters gittiğini anladım.Youtube yi ben çok takip ederim çok video izlerim bu yüzden premium üyeliğimle çok rahat kullanıyorum.Yanlız bu durumdan dolayı canımı sıkan bu durumla karşı karşıya kaldım.Eski modemi tekrar taktım youtube kendine geldi sıkıntısız.Ayrıca Telefonumun internetinide denedim ondada sıkıntı yok.Ayrıca Zyxell modemi köprü modunda denedim ondadan sıkıntı yok.Tekrar modem olarak yaptığımda yine aynı hatayı yaşadım.Videosunu çekip vestel teknik serviste çalışan bir arkadaşıma verdim bana yetkile lerden sadece 51.43 yazılımı denememi söylediler bende denedim sıkıntı yine aynı başkada bir şey yapılamyacağını söylediler.Hatta forumda eski bir yazılım buldum 051.38 onuda yükledim sorun yine aynı.Forumda bir arkadaşta aynı anakartlı youtube sıkıntısı yaşadığını belirtmiş.Yani bu modeldeki tvler acaba hepsi aynımı?Bunla ilgili ustalarım ne yapılabilir insanın canını sıkan bir durumla kaldım.Yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum tvle ilgili resimleri aşağıda paylaşıyorum.Herkese iyi günler...