Seg marka yazilim

Zafer kemal

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Zafer kemal
Herkese merhaba uzun zamandır seg marka televizyon kullanıyorum son zamanlarda kendi kendine kapanıp açılıyor televizyon masa üstü bilgisayarıma bagli güncellemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20200809_0036453cb2bd34e0aea415.jpg

MB9X lere güncelleme gelmez artık ayrıca çalışıyorsa ellemeyin.

376s yukliyebilirsiniz. Ama YouTube ve smart yine bu güncelleme ile çalışmaz ?

Tv nizden Profil dosyasi almasini biliyorsaniz aldiginiz dosyayi burada paylasir misiniz ?

Tv nizden Profil dosyasi almasini biliyorsaniz aldiginiz dosyayi burada paylasir misiniz ?
Maalesef nasıl alınır bilmiyorum. Bu açılıp kapanma olayı yazılımsal mi peki donanımla alakalı bir arizami

Maalesef nasıl alınır bilmiyorum. Bu açılıp kapanma olayı yazılımsal mi peki donanımla alakalı bir arizami
Yıllarca aynı yazılım ile kullandınız sorun yoktu ise direk yazılımsal demek doğru olmaz ilk kuruluma dönderip deneyebilirsiniz.
Ayrıca
Menü / Ayarlar / Daha fazla / HBB seçeneğini kapalı yapıp dener misiniz.
Donanımsal da olabilir.

Yıllarca aynı yazılım ile kullandınız sorun yoktu ise direk yazılımsal demek doğru olmaz ilk kuruluma dönderip deneyebilirsiniz.
Ayrıca
Donanımsal da olabilir.

IMG_20200809_151451.jpg

Ayrıca
Donanımsal da olabilir.
İlk kuruluma nasıl donebilirim peki hbbtv açıktı kapattim

IMG_20200809_151451.jpg

İlk kuruluma nasıl donebilirim peki hbbtv açıktı kapattim
HBB kapattıysanız deneyin sorun devam ederse
Menü / Kurulum / İlk kurulum / Evet / OK
Bütün ayarlar sıfırlancak kanallar silinecek yeniden ayarlama yapacaksınız. HBB yi yine kapatacaksınız.

HBB kapattıysanız deneyin sorun devam ederse
Menü / Kurulum / İlk kurulum / Evet / OK
Bütün ayarlar sıfırlancak kanallar silinecek yeniden ayarlama yapacaksınız. HBB yi yine kapatacaksınız.
Çok tesekur ediyorum suanlik sorun görünmüyor umarım duzelmistir duzelmez ise sifirlayip hbb yi kapatıp öyle denerim tekrardan.

Çok tesekur ediyorum suanlik sorun görünmüyor umarım duzelmistir duzelmez ise sifirlayip hbb yi kapatıp öyle denerim tekrardan.
Rica ederim.

Geri
Üst Alt