Zafer kemal
Yeni Üye
Herkese merhaba uzun zamandır seg marka televizyon kullanıyorum son zamanlarda kendi kendine kapanıp açılıyor televizyon masa üstü bilgisayarıma bagli güncellemek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Maalesef nasıl alınır bilmiyorum. Bu açılıp kapanma olayı yazılımsal mi peki donanımla alakalı bir arizamiTv nizden Profil dosyasi almasini biliyorsaniz aldiginiz dosyayi burada paylasir misiniz ?
Yıllarca aynı yazılım ile kullandınız sorun yoktu ise direk yazılımsal demek doğru olmaz ilk kuruluma dönderip deneyebilirsiniz.Maalesef nasıl alınır bilmiyorum. Bu açılıp kapanma olayı yazılımsal mi peki donanımla alakalı bir arizami
Yıllarca aynı yazılım ile kullandınız sorun yoktu ise direk yazılımsal demek doğru olmaz ilk kuruluma dönderip deneyebilirsiniz.
Ayrıca
Menü / Ayarlar / Daha fazla / HBB seçeneğini kapalı yapıp dener misiniz.
Donanımsal da olabilir.
İlk kuruluma nasıl donebilirim peki hbbtv açıktı kapattimYıllarca aynı yazılım ile kullandınız sorun yoktu ise direk yazılımsal demek doğru olmaz ilk kuruluma dönderip deneyebilirsiniz.
Ayrıca
Menü / Ayarlar / Daha fazla / HBB seçeneğini kapalı yapıp dener misiniz.
Donanımsal da olabilir.
HBB kapattıysanız deneyin sorun devam ederse![]()
İlk kuruluma nasıl donebilirim peki hbbtv açıktı kapattim
Çok tesekur ediyorum suanlik sorun görünmüyor umarım duzelmistir duzelmez ise sifirlayip hbb yi kapatıp öyle denerim tekrardan.HBB kapattıysanız deneyin sorun devam ederse
Menü / Kurulum / İlk kurulum / Evet / OK
Bütün ayarlar sıfırlancak kanallar silinecek yeniden ayarlama yapacaksınız. HBB yi yine kapatacaksınız.
Rica ederim.Çok tesekur ediyorum suanlik sorun görünmüyor umarım duzelmistir duzelmez ise sifirlayip hbb yi kapatıp öyle denerim tekrardan.