M
Muhammet Acı
Aktif Üye
- 21 Tem 2022
- 212
- 22
Merhabalar bu sesin sebebi ne olabilir
cızırtı var pompa motorundan olamaz kazanla senkronize çünkü ve makineyi aldığımdan beri var bu ses aslında ama bu seviye de değildiSesi tam anlamadım fakat, pompa motoru sesi gibi.
evet şimdi tekrar izleyince fark ettim kazanla senkronize olduğunu. rulmanlardan ya da motordan, arka kapak açılıyor olsa kayışı söküp ince bir çalışmayla daha kolay tespit edilebilirdi.cızırtı var pompa motorundan olamaz kazanla senkronize çünkü ve makineyi aldığımdan beri var bu ses aslında ama bu seviye de değildi
Sıvı sabun kayışın işini bozmaz mı kayganlaştırıp ? Pudra ile yapıyorlardı genelde.İki ihtimal geldi aklıma bana ağırlıklı gelen 2. Secenek.
1-Motor fırça sesi normaldir çünkü fiyatına göre kalitede motor var üstünde.
2-bı de kayış olabilir bu durumda da azcik elinize sıvı sabin sürün kayışın iç kısmına sürün duzelirse kayış.
Pudra da yapılır bı damla sabunda çözer işiSıvı sabun kayışın işini bozmaz mı kayganlaştırıp ? Pudra ile yapıyorlardı genelde.
Sesin bir rahatsızlığı yok bana arıza çıkarmasın yeterİki ihtimal geldi aklıma bana ağırlıklı gelen 2. Secenek.
1-Motor fırça sesi normaldir çünkü fiyatına göre kalitede motor var üstünde.
2-bı de kayış olabilir bu durumda da azcik elinize sıvı sabin sürün kayışın iç kısmına sürün duzelirse kayış.