Üstatlar merhaba cihazı 20 gün önce amazon.com.TR den aldım Kutusunu açtım kurulumunu yaptım conax modülü ile kablolu yayın izliyorum arada bir netflix vs 2 3 gün öncesine kadar cihazda hiçbir sıkıntı problem yoktu Televizyon geldiği gün en güncel yazılım sürümünü otomatik buldu yükledi, 20 gündür sıkıntısız sorunsuz şekilde kullanıyorum ama şu son 2.03 gündür televizyon izlerken kendi kendine kapanıp açılıyor bunun daha öncesinde ilk verdiği falso kapalı iken kendi kendine açıldı sonrasında bu tarz sıkıntılar olmaya başladı dün de mesela kapalıyken açmak istedim açma tuşuna bastım led yanıp söndü ama görüntü gelmedi siyah ekran tekrar kapatma tuşuna bastım kapandı bir daha açma tuşuna bastım açıldı görüntü geldi , Demin de normal televizyon izlerken açık haldeyken kapanıp tekrar açıldı 30 gün koşulsuz iade hakkım var ama evde televizyon yok bu otomatik güncelleme mevzusunuda devredışı bıraktım ama sorun halen devam ediyor başka bir çözümü var mı yoksa cihazı iade mi edeyim kararsızım mb230 anakart ve chot panel cihazım