Seg 55scu9600

R Çevrimdışı

reference

Yeni Üye
23 Kas 2017
35
C521A778-69DB-4E91-B47C-71F08E55412E.jpg

Merhaba,

Ekran üst sağ kısmında bu şekil belirdi, garanti kapsamında işlem görür mü..?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
C521A778-69DB-4E91-B47C-71F08E55412E.jpg

Merhaba,

Ekran üst sağ kısmında bu şekil belirdi, garanti kapsamında işlem görür mü..?
yayından kaynaklı değil se sorun olmaz, farklı kanalları da dolaşmanı tavsiye ederim. Ayrıca ekranda kırık veya darbe göremedim garanti dahili olabileceğini düşünüyorum

R Çevrimdışı

reference

Yeni Üye
23 Kas 2017
35
yayından kaynaklı değil se sorun olmaz, farklı kanalları da dolaşmanı tavsiye ederim. Ayrıca ekranda kırık veya darbe göremedim garanti dahili olabileceğini düşünüyorum

Yer olarak tüm yayınlarda var, ayrıca alt taraflarda irili ufaklı mevcut, 1 senedir kullanıyorum, yeni başladı bu izler..

R Çevrimdışı

reference

Yeni Üye
23 Kas 2017
35
Servis bugün baktı, ilk defa bu şekilde bir arızaya rastlamışlar, resim çekip telefondan bilgi aldılar, panel etrafında bantlardan bahsettiler, evde onarımı panel büyüklüğünden yapmadılar, yerine tv bırakıp cihazı aldılar, bu arıza için panel değişimi olmazmış.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Servis bugün baktı, ilk defa bu şekilde bir arızaya rastlamışlar, resim çekip telefondan bilgi aldılar, panel etrafında bantlardan bahsettiler, evde onarımı panel büyüklüğünden yapmadılar, yerine tv bırakıp cihazı aldılar, bu arıza için panel değişimi olmazmış.
Değişim olur büyük ihtimalle. değişim olmasada servise güven elinden geleni yaparlar. Zaten anlamışsındır hizmeti :sirit

R Çevrimdışı

reference

Yeni Üye
23 Kas 2017
35
Merhaba,

Tv bugün teslim edildi, onarım yapılmış, sorun giderilmiş, konu dışı olacak tv'nin kulaklık çıkışına kulaklık bağladığımda tv nin sesi kesilmiyor, kulaklık ve tvden ses geliyor, cihazım onarım sırasında vestel tv bırakılmıştı, o cihaza kulaklık bağlandığında ekranda kulaklık işareti çıkıyor, ses sadece kulaklıktan geliyor ve kumandadan kontrol edilebiliyordu, bu sebepten soundbar bağlantısını yapamıyorum, amacım tvnin kumandası ile sesi kontrol edebilmek, servise sorduğumda bazı modellerde bu şekilde cevap aldım, sizlerin önerisi ne olabilir.? teşekkürler.

Geri
Üst Alt