O
oktayonatt60
Yeni Üye
- 19 Eyl 2019
- 23
- 25
49sc7600 tv youtube girmiyor neyapmam gerek simdiden tesekurler mb 97 anakartlı
tesekurler aslinda sorunum suydu uygulama yuklu giriyorim videolari acmiyordu bu isimi gorurmu birde netfilix yukleme sansim olurumu
cihaz aynnı cıhazmı hocam birde bu yazılımı yukledim youtube uygulaması acılıyor ama herhangi bir video Açmaya kalktıgımda açılmıyorÖnemli - 17MB97 -17MB98 Anakartlı Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
bu kumanda ile modlamasız netflix kullanıyorum
Yazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın. Mb96 Anakartta bile yazılım sonrası açılan youtube Mb97 Anakartta kesin açılır.cihaz aynnı cıhazmı hocam birde bu yazılımı yukledim youtube uygulaması acılıyor ama herhangi bir video Açmaya kalktıgımda açılmıyor
@b
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
boyle kaliyor neden acaba
@
By_Trol
sevgili By_Trol vermiş ya cevabını,kalın harf ile belirttimYazılım sonrası tv yi ilk kuruluma dönderip tekrar kurulum yapın. Mb96 Anakartta bile yazılım sonrası açılan youtube Mb97 Anakartta kesin açılır.
abillerim kafanizi çok agritim core yazilim dosyasi hamgisi oluyor acaba
Hımm,demek ki ucuz yollu bir android box gerekiyor (bana da lazım olacak ,bendeki de mb96)sevgili hocalarim sorunum devam ediyor yukledim ayni sekilde
Mb96 Sorun yok kullanıyorum.Hımm,demek ki ucuz yollu bir android box gerekiyor (bana da lazım olacak ,bendeki de mb96)