K
Kadir tilki
Yeni Üye
- 22 Ağu 2019
- 9
- 20
bu tv için yazılım varmıdır acaba netflix için ozellikle istiyorum vey bu tv ye netflixi nasıl yükleyebilirim SN 7521765 600136 seri numarası bu lütfen yardım edin ?
CHS.ASSY.17MB96Hocam çok yeniyim ankartı ve seri numarasini yazdım tamolarak bu kart nedir nerden ogrenebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anakartı 17mb97
Hocam çok özür dilerim şimdi araştırıyorum ben arkasından bakmıştım şu yazılımi bi halledeyim birde abi netflix bir yana internet servisleri hiç bir sekilde kullanilmaz oldu yani eziyet gibi videilar donuyor youtubede e tivibu vardi onuda kaldırdilar birde tv aldigım gündenbu yana aynı fakat interneti günden güne sarp a sardı umarım yazılim işe yararTeşekkürler teknovest
Eee ,bak kartın MB96 imiş ,sen MB97 nerede görmüştün de yazdın MB97 diye
Peki hocam bize android box yolu göründü iyi günlerK Kadir tilki, anakart donanım olarak düşük kalıyor işlemci ve ram yazılım çare olmaz denemenizi tavsiye etmeyiz
Hocam siz deki tv nasıl farkli uygulamalar varmı yazılim yükledinizmiKartı nedir bu tvnin ,bende de var sc7600 ama bendeki kart MB96
Rica ederim,ama sen hatalı kart verince , dostlarım da sana verdiğin kartın yazılımı verseydi eğer,tv uçmuştu ,sonrada "abi,verdiğin yazılım tvyi uçurdu" derdinHocam çok özür dilerim şimdi araştırıyorum ben arkasından bakmıştım şu yazılımi bi halledeyim birde abi netflix bir yana internet servisleri hiç bir sekilde kullanilmaz oldu yani eziyet gibi videilar donuyor youtubede e tivibu vardi onuda kaldırdilar birde tv aldigım gündenbu yana aynı fakat interneti günden güne sarp a sardı umarım yazılim işe yarar
Hocam anakartıni bana aldıgım televizyoncu söyledi hatta ilk aldıgımda kagıda falan yazmiştı bende ordan baktım ama şimdide kafam karıstı anakartına nasıl bakabilirimRica ederim,ama sen hatalı kart verince , dostlarım da sana verdiğin kartın yazılımı verseydi eğer,tv uçmuştu ,sonrada "abi,verdiğin yazılım tvyi uçurdu" derdin
Dikkatli olmak lazım,çünkü bendeki kart MB96 ,gerçi sendeki farklı olabilirdi tabii...
Açıkçası ben bu tvyi smart olduğundan almadım,bunu devamlı yazdım,görüntü tazeleme hızı 400hz,bana yetiyor ,ayrıca ekranı olmayan bir laptopu da medya oynatıcısı olarak arkasına koydum (dell-1525 ti galiba) ,kodi yükledim
Menü +4+7+2+5 tuşla kumandayla,en üstte yazar MB9x diyeHocam anakartıni bana aldıgım televizyoncu söyledi hatta ilk aldıgımda kagıda falan yazmiştı bende ordan baktım ama şimdide kafam karıstı anakartına nasıl bakabilirim
Ögrendim hocam mb96imiş şimdi yazılimıni bulup atıyimda rahat ediyimMenü +4+7+2+5 tuşla kumandayla,en üstte yazar MB9x diye
Atma,hiç uğraşma yazılım yok zaten MB96 için ,ayrıca sakın MB97 -98 yazılımını da atmaya kalkmaÖgrendim hocam mb96imiş şimdi yazılimıni bulup atıyimda rahat ediyim