Linkteki yazılımı denermisiniz.Hayır böyle bir problem yoktu, bu kapanıp açılmalardan sonra oldu bu, tabi o sırada MB82 güncellemesi yüklemeye de çalıştım bundan da olmuş olabilir emin değilim.
Mevlam senden de razı olsun. Güle güle kullanın.Hocam senden Allah razı olsun beni nasıl büyük bir dertten kurtardın anlatamam. Çözüldü normal çalışıyor.
Zaten meraklı oluşumuz nedeniyle burada bir geldik.buna 1.3.7 yüklenir mi hocam kaşınıyorum galiba
Önceki denemeniz muhtemelen uyumsuz panel yazılımı nedeniyle oldu.buna 1.3.7 yüklenir mi hocam kaşınıyorum galiba
1.3.7 Yazılım ses, ışık, renk, kontrast ayarlarını hafızada tutmama ve kanal silme hatasını giderir ek özellik getirmez.buna 1.3.7 yüklenir mi hocam kaşınıyorum galiba
Hımm, demek ki yüklenmeli1.3.7 Yazılım ses, ışık, renk, kontrast ayarlarını hafızada tutmama ve kanal silme hatasını giderir ek özellik getirmez.
Не могу передать, от какой беды вы меня спасли, да благословит вас Бог. Решил работает нормально.:хлопать в ладоши
Здравствуйте, мастер yokoono интересуется телевизорами производства не Турции, я его отметил, он вам поможет, когда зайдет на форум. Добавьте сюда изображения этикетки материнской платы и панели телевизора, она вам подскажет.Привет приятел у меня тоже токой причина прошивку отправ заране спосибо
Google translate:Привет приятел у меня тоже токой причина прошивку отправ заране спосибо