D
djyildirim
Yeni Üye
- 9 Eki 2018
- 13
- 46
merhaba arkadaslar , seg 39226b yazılımı varmı ayrıca bu serıde wıfı de yok harıcı usb wıfı taksam ınternete bağlanabılırmıyım
Maalesef smart desteği Yok , farklı bir TV yazılımı atmak istiyorum , en azından internet desteği Olsun yazılım güncelleme içinSmart desteği yoksa bir anlamı olmaz sanırım.
Maalesef smart desteği Yok , farklı bir TV yazılımı atmak istiyorum , en azından internet desteği Olsun yazılım güncelleme için
Yazılımı nereden bulabiliriz
cihazınızın anakartı mb82 cihaz smart değil. v13.7 core(çekirdek) yazılım yükliyebilirsiniz. çok fazla bi değişiklik olmaz.
Tşkler , linki varmi bu yazılımcihazınızın anakartı mb82 cihaz smart değil. v13.7 core(çekirdek) yazılım yükliyebilirsiniz. çok fazla bi değişiklik olmaz.
Ayrıca bu karta yakın ağ bağlantısı yapabilen bir TV anakarti yazılımı USB ile yüklemek istiyorum , bu mümkün olabilir mi acabaTşkler , linki varmi bu yazılım
cihazdaki problem ne yazarmısın@ Ado maalesef hiç tepki vermiyor TV , yazılım yükleme talimatı ile herşeyi yaptım
Tşkler , linki varmi bu yazılım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu karta yakın ağ bağlantısı yapabilen bir TV anakarti yazılımı USB ile yüklemek istiyorum , bu mümkün olabilir mi acaba