üstadım kusura bakma hangi dosyayı yükleyeceğimi bilemedim, bayram günü tv yi pert etmek istemedim.Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
Orada resimle gösterdim, ilk yazılım mb82 seninki.üstadım kusura bakma hangi dosyayı yükleyeceğimi bilemedim, bayram günü tv yi pert etmek istemedim.
anladım üstad. bu vermiş olduğun yazılım sanırım benimkinden güncel?Orada resimle gösterdim, ilk yazılım mb82 seninki.
Ama TV de arıza yoksa sorun yoksa yuklemenede gerek yoktur. mb82 de guncellemenin pek artısı da olmuyor.
Evet sizinkinden çok daha güncel. Yükleyebiliranladım üstad. bu vermiş olduğun yazılım sanırım benimkinden güncel?
bu bağlantı geçerli değil hatası alıyorum dosyayı indirmek istediğimde.Evet sizinkinden çok daha güncel. Yükleyebilir
Akşam site güncelleme aldı, linkte bı hata olmuş, düzenliyorum.bu bağlantı geçerli değil hatası alıyorum dosyayı indirmek istediğimde.
tamam üstadım bekliyorum Allah razı olsun.Akşam site güncelleme aldı, linkte bı hata olmuş, düzenliyorum.
sağol üstadım dosyayı indirdim şimdi flashlıcam, kurtarma yazılımını da indireyim değilmi ne olur ne olmaz.Düzenleme yapıldı
Zipten çıkardıktan sonra, ok tuşuna basarak yükleyin. Full yazılım talimatı ilesağol üstadım dosyayı indirdim şimdi flashlıcam, kurtarma yazılımını da indireyim değilmi ne olur ne olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
resimdeki uyarı geliyor evet diyorum hiçbirşey omadı 3 kez denedim sorun nedir acaba?
zip dosyasını indirip upgrade_loader.pkg dosyasını fat32 li flash diske atıp denedim.
aynen oldu üstadım son yazdığın yöntemle Allah senden razı olsun.Zipten çıkardıktan sonra, ok tuşuna basarak yükleyin. Full yazılım talimatı ile
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
aynen oldu üstadım son yazdığın yöntemle Allah senden razı olsun.