seg 32SCH5620

A Çevrimdışı

armagan48

Yeni Üye
21 Nis 2025
6
65
Arkadaşlar elimde seg 32SCH5620 led tv var fakat tv çalışmıyor şöyleki kumandadan start verdiğimde tv açılıyor ledler yanıyor fakat ekran çok karanlık ve logo da dahil olmak üzere hiçbirşey yok anakart ve besleme kart değişmesine rağmen yine aynı yazılım atılamıyor kumandadan açıçtığımda stanbay 9 sefer yanıp sönüyor tekrar kumandadan kapattığımda 17 sefer stanbay yanıp sönuyor konuya ilişkin yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler kolay gelsin. Ana kart 17MB140

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,588
Besleme ve anakart değişmesine rağmen yazılım yüklenmiyorsa flaş bellekte sorun vardır yada yüklemeye çalıştığınız yazılım tv ye ait değildir.
Yazılım yükleme işlemi aşağıdaki gibidir.

Yazılım dosyası sıkıştırılmış ise zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir

A Çevrimdışı

armagan48

Yeni Üye
21 Nis 2025
6
65
Besleme ve anakart değişmesine rağmen yazılım yüklenmiyorsa flaş bellekte sorun vardır yada yüklemeye çalıştığınız yazılım tv ye ait değildir.
Yazılım yükleme işlemi aşağıdaki gibidir.

Yazılım dosyası sıkıştırılmış ise zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
teşekkürler hemen deneyeceğim

A Çevrimdışı

armagan48

Yeni Üye
21 Nis 2025
6
65
malesef yazılımı almıyor resimleri atıyorum teşekkürler

WhatsApp-Gorsel-2025-04-30-saat-16.49.11_17f60687.jpg
WhatsApp-Gorsel-2025-04-30-saat-16.49.32_0b80e6de.jpg

A Çevrimdışı

armagan48

Yeni Üye
21 Nis 2025
6
65
çok şekkür ederim fakat malesef yazılım yüklenmiyor yükleme talimatına uygun yaptım fakat led hızlı hızlı yanıp sönüyor ve normale dönmüyor sürekli stanbay ledi hızlı hızlı yanıp sönüyor. Ayrıca elimde üç adet ana kartı var ve iki adet besleme kartı var hepsinde aynı hiçbir değişiklik olmuyor ekran açılıyor fakat çok sönük ve ortam ışığını kapattığım zaman sadece beyaz bir ekran görünüyor logo veya başka bir şey gözükmüyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,588
çok şekkür ederim fakat malesef yazılım yüklenmiyor yükleme talimatına uygun yaptım fakat led hızlı hızlı yanıp sönüyor ve normale dönmüyor sürekli stanbay ledi hızlı hızlı yanıp sönüyor. Ayrıca elimde üç adet ana kartı var ve iki adet besleme kartı var hepsinde aynı hiçbir değişiklik olmuyor ekran açılıyor fakat çok sönük ve ortam ışığını kapattığım zaman sadece beyaz bir ekran görünüyor logo veya başka bir şey gözükmüyor.
Farklı bir yazılım indirme yetkisi verdim yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.

Geri
Üst Alt